Пивтија

• Креатор на темата Креатор на темата ManowaR
  • Време на започнување Време на започнување
Овде лук не спомнуваш. Ако ти е одвратен лукот може и без него да се направи пивтија:smir: .
Дане бе... со лук без лук гадно е.... незнам како некој може да јаде воопшто... па после стариве ги фркало ифаркт... па најдаи се мрснотија и кај ќе не ги трефнува инфаркт... грозно, одвратно, никакво

Mirisa na luk i se prai so svinski noze lol :pov:

Смешно е што повеќето на темава јадат работи како виршли од месен свет кои не само што имаат нозе туку и уши, опаши, рогови, емулгатори и што ли уште не. Погодете каде оди чмарот на прасето? =0

Не јадам пивтија. Не можам да го поднесам мирисот, а и онака не сум нешто којзнае колку по месо така да ова јадење не е за мене. Иако освен јас и мајка ми дома сите други поблиски јадат.

Смешно е што повеќето на темава јадат работи како виршли од месен свет кои не само што имаат нозе туку и уши, опаши, рогови, емулгатори и што ли уште не. Погодете каде оди чмарот на прасето? =0
Заборави и паштетите да ги споменеш....па после пивтијата била од остатоци:smir: .
@Тикви4ка, ај здравје догодина ќе те викнам на пивтија:helou: .

Не ја можам јадам све скоро ама пифтија не ми иде ич ми фуља некако лошо шо знам..

Во живот немам пробано а не ни сакам да пробам. Баба ми често правеше и ме тераше да пробам , ууууу гадно. Не можев да поверувам колку уживаше кога јадеше,како да имаше полна чинија со чоколадо пред неа а не пивтија. Ми се гади кога ќе ми текне како изгледа.

До сега немам пробано зш ми е мн гадно вака на изглед а и плус мн гадно мириса,па затоа би се определил за некое мевце на скаричка мх мх мх!!!

јадам пифтија еднаш годишно по еден залак и обично го плукам кога ќе го ставам во уста, со надеж дека некогаш и ќе јадам вакво нешто

Најгрозно, најлигаво и најгнасно јадење.БЉААААААК!!!

Уууууф леле не знам како можете да јадете ова,алал да ви е,ама ја не можам да ја поднесам

Пача

Едно прашање... дали го јадете она одвратно мандаво со копита унатре и лук аууу ми се повраќа... дали јадете ПАЧА? Леле прееска го видов дедо ми и отидов да повраќам :(

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom