Пивтија

• Креатор на темата Креатор на темата ManowaR
  • Време на започнување Време на започнување
Јок, јок, ауууу ...... јок, јок, јок!
Јас не го љубам ниту она мрсното од кременадлите или она белото од печеница, а камоли пак пача.
Некој да ми држи пиштол на глава и да ми каже јади, ќе му речам слободно нека пука. :sick:

П.С. Освен тоа, не јадам ни лук. :(

Како сега би ми дошло убаво едно парче пача :)

Јадам исклучиво со чисто мевце(најубави се со пушено месо), не сакам внатре нозе, уши, кожа, рскавици и останати тракатанци ми се гади од такви работи. Ги сакам кога ќе фатат целите со бело пелте одозгора, не сакам растопени, па кога ќе го смаваш тањирот и тоа околу ќе го исчистиш со лепче, мерак:D Едвај чекам да пројде 00ч да исцепам еден тањир. Куде нас ги викамо питие.

Јадам исклучиво со чисто мевце(најубави се со пушено месо), не сакам внатре нозе, уши, кожа, рскавици и останати тракатанци ми се гади од такви работи. Ги сакам кога ќе фатат целите со бело пелте одозгора, не сакам растопени, па кога ќе го смаваш тањирот и тоа околу ќе го исчистиш со лепче, мерак:D Едвај чекам да пројде 00ч да исцепам еден тањир. Куде нас ги викамо питие.
Мераци е пачата, посебно тоа проsирното и одозгора белото на него.., а за месо да и ние само со чисто пушено мевце, така е најубаво :)

Мераци е пачата, посебно тоа проsирното и одозгора белото на него.., а за месо да и ние само со чисто пушено мевце, така е најубаво :)
аууууууу, кај те текна на пача сега? на ова топло време уште пача фали
За зима- пеки

Шо не дојде Водици бе :( Како би се налапал пифтија сега...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom