S
SSS-Stolica
Гостин
не знам дека ги има ови состојки но ако ги има да те надополнам +сржта од коските се ставаОна ли беше пача бе очи, уши, опашки се што се мешаше :shok:.
Бог да чува зар можете ова да го јадете:pop:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
не знам дека ги има ови состојки но ако ги има да те надополнам +сржта од коските се ставаОна ли беше пача бе очи, уши, опашки се што се мешаше :shok:.
Да бе... очите се посебен шмек, посебно ако пред тоа се спржнат и бидат малку крцкавиОна ли беше пача бе очи, уши, опашки се што се мешаше :shok:.
УбајниДа бе... очите се посебен шмек, посебно ако пред тоа се спржнат и бидат малку крцкави![]()
Има лек и за тоа. Пред да миеш заби, земи некое стракче магданос, неутрализира го здивот, после измиј заби да немаш зелено по нив, ма џвакај мастика! Проверен рецепт!Сакам пифтија само ретко јадам колку од што ми е мерак. Ќе смрдиш на лук потоа.. Јадев пред некој ден и веднаш се измив заби зедов мастина сепак мириса.. треба цел ден да се миеш заби!![]()
Фала брат ќе го пробам ова уште утре ако има дома пивтијаИма лек и за тоа. Пред да миеш заби, земи некое стракче магданос, неутрализира го здивот, после измиј заби да немаш зелено по нив, ма џвакај мастика! Проверен рецепт!
Не џвакај бе, се голтаАх, не можам да ги гледам, не па да ги јадам. Сум пробал неколку пати, ама едноставно кога помислам што всушност џвакам ми се гади.![]()
:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:Не џвакај бе, се голтаисто како и медот
)))