Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Знаеш како настанува тоа што се тресе како желе? Настанува од сржтта која што ја има во свинските коски и нозе.Никогаш не сум пробала, ама само кога ќе го видам тоа како се тресе како желе и помислата со месо и лук во тоа, ми се одјадува.Не би ставила тоа во уста, ни во желудник. :ne:
Ко дете ми се гадеше од пача и не јадев. Ама кога ќе ми текне сега, на ладново би замезил со ракија : )
Еј, ама признај дека кога си била мала, така и за француски бакнеж, па и за пенис си мислела : )Леле гнасно е бе уфффф! Немам пробано, ниту пак имам намера да пробам!
Еј, ама признај дека кога си била мала, така и за француски бакнеж, па и за пенис си мислела : )
:pos2:Еј, ама признај дека кога си била мала, така и за француски бакнеж, па и за пенис си мислела : )
Пачата престанува да ти биде одвратна малку во подоцнежен период од животот, кога пенисот ти станува досаден. Нешто како втора матура : )
Не знам за неа, ама знам дека јас мислев така, само со тек на време за пенисот се предомислив, ама пачата сеуште ми е одвратна.![]()