Пивтија

• Креатор на темата Креатор на темата ManowaR
  • Време на започнување Време на започнување
Јас лично не јадам, ама сите други околу мене јадат пача.

Ко дете ми се гадеше од пача и не јадев. Ама кога ќе ми текне сега, на ладново би замезил со ракија : )

Никогаш не сум пробала, ама само кога ќе го видам тоа како се тресе како желе и помислата со месо и лук во тоа, ми се одјадува.Не би ставила тоа во уста, ни во желудник. :ne:

Никогаш не сум пробала, ама само кога ќе го видам тоа како се тресе како желе и помислата со месо и лук во тоа, ми се одјадува.Не би ставила тоа во уста, ни во желудник. :ne:
Знаеш како настанува тоа што се тресе како желе? Настанува од сржтта која што ја има во свинските коски и нозе.

Ко дете ми се гадеше од пача и не јадев. Ама кога ќе ми текне сега, на ладново би замезил со ракија : )

Ќе го пишев истото... :) Зимно време не можам да си ја замислам ракијата ако нема пача до неа :) Поготово ако е струмичка мастика :)

Ама опис и дале на пачата во почетоков :)

Инаку да, јадам ама не многу, а за тие на кои оваа домашната не им се допаѓа има да си купат од Мик Св.Николе која е изработена од желатин и со убави перченца месо и зачини :)

Леле гнасно е бе уфффф! Немам пробано, ниту пак имам намера да пробам!

Тоа пача е убедливо најгнасното јадење на целиот свет, има вкус на расипан џоинт или така нешо :kez:

Добро бе, грешник сум, јадам -.-

Леле гнасно е бе уфффф! Немам пробано, ниту пак имам намера да пробам!
Еј, ама признај дека кога си била мала, така и за француски бакнеж, па и за пенис си мислела : )

Еј, ама признај дека кога си била мала, така и за француски бакнеж, па и за пенис си мислела : )
:pos:
Не знам за неа, ама знам дека јас мислев така, само со тек на време за пенисот се предомислив, ама пачата сеуште ми е одвратна. :icon_lol:

:pos:
Не знам за неа, ама знам дека јас мислев така, само со тек на време за пенисот се предомислив, ама пачата сеуште ми е одвратна. :icon_lol:
Пачата престанува да ти биде одвратна малку во подоцнежен период од животот, кога пенисот ти станува досаден. Нешто како втора матура : )

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom