Лол, од каде ова?
Инаку ова го слушнав од професорот Тентов од Електротешника и информациски технологии каде што ја даде својата теза по ова прашање.Инаку има и други теории дека ќе дошле вонземјани,ќе има нова ледена доба и такви работи...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Лол, од каде ова?
Фактите кои ги ставив не се производ на предвидување на Нострадамус или на Маите тука на НАСА и другите Вселенски истражувања и сигурно ке се случат али какво влијание ке имаат не се знае доволно....
Не знам брат...можеби не си читал од изворите што ги наведов јас.
али разврти околе шаманизмот,астралните патувања,медитацијата,историјските архиви,археолошките архиви,религијата итд и ќе видиш дека истото нешто за кое е зборувано милениуми и милениуми го кажува НАСА сега... тоа не претставува ништо ново...зачитај што кажува Библијата за Апокалипсата ќе видиш дека дел од фактите ги има изјавено НАСА...:smir:
Па цела Библија е симболика па затоа и така ги сваќам и нив. Нели имаше и објаснување - Болести, Смрт, Војни, Глад или некако така слично....
Сите религии го зборуваат истото.Сите кажуваат за апокалипсата и јасно е тоа.Нормално е еднаш да дојде и крајот.Некогаш едно небесно тело удира во друго и го уништува, некогаш може сонецето да ги истроши своите извори и да згасне па и да ги проголта планетите околу него.Некогаш и луѓето можат да се истепаат меѓусебе и да изумрат![]()
Јас мислам ако во 2012 год. удри комета тогаш уште од сега и од порано ќе го знаат тоа од наса и ке мислат како да го спречат ударот. Како може да предвидат оти во 2032год мислам беше ке помине астероид многу блиску до земјата а во 2012 да не знаат!?
И каква е таа војна јин и јанг?!?!А пак историјата на јапонија вика дека ке се создала војна јинг и јанг ова она
И каква е таа војна јин и јанг?!?!
А го знаеш значењето на јин и јанг или само го поврза со Јапонија?!
Инаку јас мислам дека у 2012 ќе ни дојдат пуно вонземјани..најинтересна е таа теорија![]()
Ej moze malce da zabelezam neso . za site onie decki so sporeduvaat 2000 god. so 2012 , ako ve mrzi da ja citate temava a sekako nad 50 strani a gi ima takvi , procitajte ja malce barem pocetokot , 2000 bese human error neli a ova 2012 e neso drugo i isto da zabelezam , ne se najavuva kraj na svetot ili ovaa planeta , najavuvaat doaganje na bozestvata i nivno vladeenje e sega malce istrazete koj bile nivni bozestva neli, ili pak ne se zamarajte so temava ili bildate rejting i mislenja ??