- Член од
- 14 август 2007
- Мислења
- 93
- Поени од реакции
- 0
A sto so Hitler
Toj e eden od najzlobnite luge
Toj e eden od najzlobnite luge
Друже умрел на 68 години во Јужна Америка. постигнал премногу во врска со генетиката на човекот што и модерната медицина му симнува капаА кога веќе спомнавте доктори, сега ми текна дека можит на листиве да го ставиме и доктор Менгеле, сигурно го знаете. Тој бил докторот на Хитлер, кој правел експерименти со евреите, на примерЧ колку време можат да издржат без вода, без храна, им пресадувал органи- трансплантација и уште многу гадни работи. Сега уште не е откриено како е умрен. После завршетокот на Втората Светска војна, тој побегнал во Јужна Америка и оттогаш му се губи секаков глас.
Фала шо ми кажа. Јас ваљда неубо имам дознато. Па добро, се прават грешки.Друже умрел на 68 години во Јужна Америка. постигнал премногу во врска со генетиката на човекот што и модерната медицина му симнува капа
Да, еве сеа селската амбуланта во Дељадровце ќе се вика др. Јозеф Менгеле.Друже умрел на 68 години во Јужна Америка. постигнал премногу во врска со генетиката на човекот што и модерната медицина му симнува капа
ne znam dali nekoj ima odgovoreno na ova ako ima izbresete go postot ali imeto na taa zena e Elizabeth Bathory.ime nejzino znaes?
Грофот Дракула- Влад Тепеш се викал... го добил прекарот Дракула (инаку на романски Син на змејот или син на ѓаолот) заради то шо: сите турци шо ќе ги фател ги качел на колци... (не им е пиел крвта) и најубо му било јадењето кога гледал дека ги колет, касапет, качет... турците... и поради то шо го запалил цел град зашо не им вервел на луѓето...За Грофо Дракула по има Влад и не му го знам презимето знам дека таткому го викале Дракул но некој ден турците му го отепале целото семејство и од тогаш Влад си го променил името од “Дракул“ во “Дракула“ и им ги кинел главите и ја цицал крвта на сите луѓе што биле поврзани со турците а најмногу убивал турци. То знам