Џ
ЏинЏер
Гостин
Ја отеравте дискусијата во мнооогу погрешен правец. 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не знам што ви е филмот, го направивте болен човекот па и психијатри му нудат терапија. А нудел ослабување 3кг за 14 дена.
А не дека нема пациенти форумов, пр. темата заработка на интернет е полна со такви, еве шанкерчево од погоре кој што му се потсмева е експерт како да се заработи со кликање на Пајдвертс, Кликсенс, Боза клик, ..... Каде кликаат по цел ден за 0.0001$ од клик. Со реклами од типот вложи 10$ и стани ми реферал, ќе заработиш 100$... И ова не е измама, Штеф е проблемот, отвотил теретана и нудел невозможни работи...
Да немал самодоверба немал да одговара увек смирено, да отвори теретана и да си тера по планот. Не знам кој тебе ти дал диплома за психолог, врска немаш. И оваа Крејзи се изнатреска глупости (и ги читам сите теми искрено да не ти е у куќа). Не дека го бранам али ко хиени сте, не знаете за граница. Убаво и Коцка кажа... Не знам што би додал, ко размазени дечишта сте што очигледно главна цел у живот ви се тие курајберските собиранки (No hard feelings).
Не знам што ви е филмот, го направивте болен човекот па и психијатри му нудат терапија. А нудел ослабување 3кг за 14 дена.
А не дека нема пациенти форумов, пр. темата заработка на интернет е полна со такви, еве шанкерчево од погоре кој што му се потсмева е експерт како да се заработи со кликање на Пајдвертс, Кликсенс, Боза клик, ..... Каде кликаат по цел ден за 0.0001$ од клик. Со реклами од типот вложи 10$ и стани ми реферал, ќе заработиш 100$... И ова не е измама, Штеф е проблемот, отвотил теретана и нудел невозможни работи...
АМА НАСТАВНИЧКЕ ОН ПРВ ПОЧНАНе знам што ви е филмот, го направивте болен човекот па и психијатри му нудат терапија.
Ќе видиме на 50 години кога ќе се жалиш на остеопороза, болки во кичмата од атрофија на мускулите.
Без вежбање губиш мускулатура и го забавуваш метаболизмот, со вежбање и правилен пристап кон исхраната губиш масти и го одржуваш метаболизмот во контрола.
Ти цитирав погоре дека луѓето што вежбаат со тренер имаат подобри резултати одколку сами да вежбаат.
Можеби сум искривен како баба, но за разлика од тебе не го дркам на порничи и не се замарам со туѓите недостатоци, а секој ги има така што имаш ли нешто попаметно да кажеш?
Добра ноќ.
Ја 2 кг губам коа какамНе практикувам екстремни мерки и за 14 дена како што кажав ефективно може да се ослабне 2 кг.
Екскјуз ми?Браво сега продолжи со пилатес рутина која е исто толку ефективна како што кога јас куцам за вежбање на рацете.[DOUBLEPOST=1429228583][/DOUBLEPOST]
Личен тренер е различно од физиотерапевт.
Сеуште нема официјално нешто за личен тренер.
Има спортски тренер али сосема е различно.
Има пилатес место али за промена на телесна композиција ништо не прави.Екскјуз ми?
Многу си арогантен батко, моментот кога ќе почнеш други дисциплини да омаловажуваш е знак дека немаш аргументи да си ја поткрепиш тезата.
Tи си луд беНајдобрите тренери во светот за фитнес се со стомаци така што не го гледам аргументот за ако некој има стомак нема знаење
Чиста небулоза ми пастна сега. Пилатесот напротив постои за posture и health status.Најдобрите тренери во светот за фитнес се со стомаци така што не го гледам аргументот за ако некој има стомак нема знаење.[DOUBLEPOST=1429264758][/DOUBLEPOST]
Има пилатес место али за промена на телесна композиција ништо не прави.
Pilates training may result in improved flexibility. However, its effects on body composition, health status, and posture are more limited and may be difficult to establish. Further study might involve larger sample sizes, comparison with an appropriate control group, and assessment of motor unit recruitment as well as strength of truncal stabilizers.http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/15605336