14 дена до повитко тело

• Креатор на темата Креатор на темата Stef Bachatero
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ако нема докази од истражувања кој ја кажуваат штетноста на суплемент дали е доктор или нутриционист и го користи својот авторитет како факт а не докази од истражувања е недостаток во твоето размислување.
Користиш appeal to authority тоа не е аргумент.[DOUBLEPOST=1429266470][/DOUBLEPOST]
:pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:

Moже у фитнес не се разбираш многу ама си имаш смисла за хумор....за 14 дена 2 кила да се ослабе стварно треба огромно познавање кое ти го имаш...да си жив и здрав...
Користење на ад хоминем брависимо.

Ако добро разбрав ти 3 години веќе си “фитнес тренер“ и уствари тоа работиш ? Немаш друга работа ниту пак студираш ? Искрено не си ништо посебно за толку време вежбање и на таа суплементација, познавам еден куп луѓе што вежбаат многу помалку време со еден куп обврски па пак имаат многу подобро тело од ова твоето..

Но настрана телото што не е гарант за твојата стручност и дали се разбираш, маркетингов ти е очај!
Ако сакаш да се пробиеш на пазарот понуди 1 месец бесплатно вежбање, тие што ќе видат резултати (ако воопшто видат) ќе се мотивираат и ќе ти станат и понатамошни клиенти.

Џабе плочките, ако вентилот не одговара на нив :)

Ова е една од најтапа фори за тролање од мрзливите кон оние што вежбаат, посебно ако доаѓа од човек со 100-110 кила што неможе да си го види “вентилот“ од стомакот :D

Ако нема докази од истражувања кој ја кажуваат штетноста на суплемент дали е доктор или нутриционист и го користи својот авторитет како факт а не докази од истражувања е недостаток во твоето размислување.
Користиш appeal to authority тоа не е аргумент.[DOUBLEPOST=1429266470][/DOUBLEPOST]
Користење на ад хоминем брависимо.
Воопшто не е ад хоминем...туку вистината си е...

На мојот сајт има пофалби и резултати од клиентите.
Бујрум.
https://www.facebook.com/ZevsFitness?ref=bookmarks[DOUBLEPOST=1429266845][/DOUBLEPOST]
Воопшто не е ад хоминем...туку вистината си е...
Само зашто Стефан нема стомачни тоа значи дека не треба да веруваме во него.
https://yourlogicalfallacyis.com/ad-hominem

Најголем дел од овие се измамници, т.е. стероидаши и хемичари. Кога ќе направат такво тело на природна база само со исхрана и евентуално со креатин јас лично ќе се обесам на сред плоштад. Стеф е натурал, не можеш да имаш маса, а да немаш сало кога си натурал. Не знам што му се закачивте на дечкото. На никој не му ставил пиштол да оди во негова теретана и да го тренира. Како и секој така и тој се рекламира, а твое дали тоа ќе го прифатиш или не.

Јас не гледам проблем во него. Гледам проблем во вас. Бил дебел, ослабнал, вежба, се труди, создал теретана, се промовира, не се дрогира, не пуши, се чувствува среќен. Што е тука проблемот?

Значи, се што е ДОДАТОК на телото, значи дека ТЕЛОТО НЕ ГО ПРОДУЦИРА и дека е ПЛУС, а се што е ПЛУС од тоа што си предвидело телото, отиде јабана првин тироидната !

:pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:

Moже у фитнес не се разбираш многу ама си имаш смисла за хумор....за 14 дена 2 кила да се ослабе стварно треба огромно познавање кое ти го имаш...да си жив и здрав...

so ako ti kazam deka so eden trening se oslabnuva 1 kilo ali posle se vrajka so tecnosti :) inace za 14 dena 2 kila se niso da gi izgubis smeski....ja za 10 dena iam izgubeno 15 ali ne bi sakal da go povtoram toa :)

Аман, запна со пофалбите од Весна. Можеш и да ја поздравиш од мене, се знаеме :icon_lol:

Многу фина девојка, шала на страна и греота што ја користиш вака за маркетинг. Порано беше покрупна, мора да се признае ама ти со два месеца (како што имаш пишано во твојот пост) само и имаш симнато килажа што се стекнува со класично нејадење :D

Ја неам на фб веќе, за да знам како изгледа ама од тоа што ја имам видено во живо (на поминување низ град кога сум ја заприметувал) се гледа дека има симнато килажа али ништо страшно, сеуште си е таа крупна девојка...

Значи, се што е ДОДАТОК на телото, значи дека ТЕЛОТО НЕ ГО ПРОДУЦИРА и дека е ПЛУС, а се што е ПЛУС од тоа што си предвидело телото, отиде јабана првин тироидната !
Дај ми истражувања за твоите тврдења, користење strawmen аргументи.
https://yourlogicalfallacyis.com/strawman

Најголем дел од овие се измамници, т.е. стероидаши и хемичари. Кога ќе направат такво тело на природна база само со исхрана и евентуално со креатин јас лично ќе се обесам на сред плоштад. Стеф е натурал, не можеш да имаш маса, а да немаш сало кога си натурал. Не знам што му се закачивте на дечкото. На никој не му ставил пиштол да оди во негова теретана и да го тренира. Како и секој така и тој се рекламира, а твое дали тоа ќе го прифатиш или не.

Јас не гледам проблем во него. Гледам проблем во вас. Бил дебел, ослабнал, вежба, се труди, создал теретана, се промовира, не се дрогира, не пуши, се чувствува среќен. Што е тука проблемот?

А од каде тоа дека за фитнес треба да имаш само маса?
Работава испаѓа маса је мама, бутај стекови и белки, цела табла на ден...

Јас имам ослабено 30тина килограми, сам без тренер со здрава исхрана и праење женски вежби во теретана да не ми падне кочата до коленици.

Тоа ме прави постручен од него? :)

Аман, запна со пофалбите од Весна. Можеш и да ја поздравиш од мене, се знаеме :icon_lol:

Многу фина девојка, шала на страна и греота што ја користиш вака за маркетинг. Порано беше покрупна, мора да се признае ама ти со два месеца (како што имаш пишано во твојот пост) само и имаш симнато килажа што се стекнува со класично нејадење :D

Ја неам на фб веќе, за да знам како изгледа ама од тоа што ја имам видено во живо (на поминување низ град кога сум ја заприметувал) се гледа дека има симнато килажа али ништо страшно, сеуште си е таа крупна девојка...
Да затоа што одлучи да работи со мене 2 месеци.
Да работеше со мене 6 месеци ќе ја променев.[DOUBLEPOST=1429267584][/DOUBLEPOST]
А од каде тоа дека за фитнес треба да имаш само маса?
Работава испаѓа маса је мама, бутај стекови и белки, цела табла на ден...
А по кој стандарди фитнес значи издефинирани стомачни?

Да затоа што одлучи да работи со мене 2 месеци.
Да работеше со мене 6 месеци ќе ја променев.[DOUBLEPOST=1429267584][/DOUBLEPOST]

Епа запрашај се зошто работела само 2 месеца :)

По стандард на неупатени дебели луѓе кои што сакаш да ги примениш. Јас ако имам 100кг и треба да симнам 30тина, за да изгледам како што ми наложува некое списание дека треба, кога ќе бирам тренер ќе отидам кај оној што има стомачни или кај оној со мев?

Тоа ти е маркетинг. Си запнал ко слеп за стап. Треба да пцујам за да ти влезе у таа црпката твоја.

Тоа е маркетинг, не е маркетинг „тужби не фунцкионираат во фиром, не ми можат ништо“.

Ај, да не пцујам ќе цмиздриш со пријави...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom