CafeDelMar
Luminance
Стеф ама јас немам потреба тебе да ти се докажувам. Ете не сум никогаш вежбала ако ти така се осеќаш посупериорно, не ми менува ништо.Кога ќе ми одговориш тогаш ќе можам да те сметам дека си вежбала.
Поздрав.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Стеф ама јас немам потреба тебе да ти се докажувам. Ете не сум никогаш вежбала ако ти така се осеќаш посупериорно, не ми менува ништо.Кога ќе ми одговориш тогаш ќе можам да те сметам дека си вежбала.
Поздрав.
Ако имаш вежбано кажи ми кој мускули ги активира мртво кревање вежбата?
Не се осеќам супериорно, гледам дека сакаш да кажеш на основа на тоа што имаш мислење за мене а не што јас кажувам дали е точно или не.Стеф ама јас немам потреба тебе да ти се докажувам. Ете не сум никогаш вежбала ако ти така се осеќаш посупериорно, не ми менува ништо.![]()
Ти што си и портпарол?
Колку те плаќа искрено?[DOUBLEPOST=1429231332][/DOUBLEPOST]
Не се осеќам супериорно, гледам дека сакаш да кажеш на основа на тоа што имаш мислење за мене а не што јас кажувам дали е точно или не.
Никој не ни рече дека ќе го изделкаш, пишано е за што е програмата.Напротив. Имам вежбано, имам броено калории, внимавав/внимавам на исхраната поради икс причини и баш затоа коментирам дека за 14 дена витко тело може само ако земеш сатар да се изделкаш.
Така е, Стеф. 1-0 за тебе.Можеби сум искривен како баба, но за разлика од тебе не го дркам на порничи и не се замарам со туѓите недостатоци, а секој ги има така што имаш ли нешто попаметно да кажеш?
Добра ноќ.
Мене ми изгледа како самоволна личност, можда го дупчеле како помал, али колку што јас го знам човеков си тера самоволие цел живот. Ако добро се сеќавам и пропала инвестиција е со факултетот, али не сакам да навлегувам подлабоко и не ме интересира искрено. Единствената работа која ме загрижува, не ја гледам кај Стеф, туку преку Стеф, а тоа е огромен проблем во државата. Не само во оваа сфера, туку и речиси во секоја има вакви експерти како него, а последиците кои ги предизвикуваат со своето НЕЗНАЕЊЕ и САМОВОЛНО ОДНЕСУВАЊЕ често пати знаат да бидат доста големи.Се испокољавте тука. Стеф немај гајле, @Peja989 не е јак, се иам стаено на ферка со него, слабост му е циганската, фати го за врат со клуч и направи му сопка.
![]()
Иначе Стеф, ја знам што е муабетот со „ми завидувате“, они не разбираат, ја те разбирам.
Ти имаш проблем со самодоверба и лоши мемории од силеџии коишто те закачале вербално и физички во минатото (а и сега). Ја имаш развиено мантрата „ми завидувате“ затоа што секогаш кога ќе ти дојде грдото чувство поради негативна критика/тролање коешто ти се буди и ти побудува лоша самодоверба, ти си ја повторуваш автосугестијата, „ми завидуваат...“, ем те смирува, ем е добра ад хок хипотеза, ем ти ја стабилизира кревката самодоверба изградена на „ќе станам подобар, ќе напреднам, можам да го сменам тоа што сум срање“.
Негде длабоко во себе, знаеш дека многу од нив не ти мрчат пошто ти завидуваат, туку ти мрчат пошто сакаат да те тролат, реално имаат ниско мислење за тебе и други причини кои нејќеш да ги прифатиш пошто се „доказ“ дека не вредиш (бар во твојата психа) и затоа стануваш агресивен.
За да не се вратиш на таа „нема излез“ ситуација во која си бил заклучен порано, ти си пробал да го посочиш проблемот и причината поради која си бил заебаван на едно нешто што реално можеш да го смениш, а тоа е телото иако тоа не е вистина, најверојатно луѓе те заебавале од многу причини, а не само телото.
Тука спаѓале, твоето однесување, асоцијалност и ред други работи. Ама тешко е да се справиш со сите проблеми и причини поради кои не си прифатен одеднаш. Полесно е да го срочиш тоа во еден проблем, телото.
Супер, ако го смениш телото, све ќе смениш.
Нема болка, нема никој да те зеза, ќе станеш успешен...
Али длабоко во себе, знаеш дека проблемот е поинаков. Многу те заебаваат не пошто ти завидуваат туку пошто реално те потценуваат и многу од нив не го прават тоа поради твоето тело што боли како факт земен така.
Али тука е првиот чекор за тоа како да се справиш со твојот проблем, а тоа е да ги прифатиш вистинските причини поради кои си омаловажуван.
Глеј, да не го тупам тука, јас сум психолог, давам програма која реално за 2 недели ќе те среди и ќе ти ги реши сите проблеми со коишто се соочуваш, по многу поволна цена.
ПП.
Го читам ова со медењаци до мене
Глеј, да не го тупам тука, јас сум психолог, давам програма која реално за 2 недели ќе те среди и ќе ти ги реши сите проблеми со коишто се соочуваш, по многу поволна цена.
ПП.
Срам да му е Стеф.Ти што си и`, портпарол?
Но ти не разбираш. Тоа што тој го нашол е површен лек, несигурен лек.Како прво сам си се поби во постот погоре. Значи човекот ако ја имал таа длабоко скриена болка-комплекс, го нашол лекот на најбезболен начин, воедно и најдобар начин, бидејќи и на здравствен план ќе биде појак и повитален.