14 дена до повитко тело

• Креатор на темата Креатор на темата Stef Bachatero
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Кога ќе ми одговориш тогаш ќе можам да те сметам дека си вежбала.
Поздрав.
Стеф ама јас немам потреба тебе да ти се докажувам. Ете не сум никогаш вежбала ако ти така се осеќаш посупериорно, не ми менува ништо. :)

Ако имаш вежбано кажи ми кој мускули ги активира мртво кревање вежбата?

ZE30xt2.png

Од горенаведеново, кичма, лист, виснати мадиња ако добијам запалење, како би ми помогнал на лице место? Со истегања нели? Па да клин со клин најдобро се вади...
Али не и у овој случај :) A само 3 примера ти дадов, а на вакво затегање уште којзнае колку примери би ти дал иако не сум којзнае колку стручен во областа на спортската медицина, но имам некој кој би можел да ме посоветува и тоа тебе да ти го пренесам чисто советодавно. A aко ова незнаеш да го дефинираш, примениш и помогнеш во пракса на лице место (прва помош, у најмала рака) мочај му се на сертификатот, а тој што ти го има издадено сега во кошмари се превртува...

Последно уредено:
Ти што си и портпарол?
Колку те плаќа искрено?[DOUBLEPOST=1429231332][/DOUBLEPOST]
Стеф ама јас немам потреба тебе да ти се докажувам. Ете не сум никогаш вежбала ако ти така се осеќаш посупериорно, не ми менува ништо. :)
Не се осеќам супериорно, гледам дека сакаш да кажеш на основа на тоа што имаш мислење за мене а не што јас кажувам дали е точно или не.

Ти што си и портпарол?
Колку те плаќа искрено?[DOUBLEPOST=1429231332][/DOUBLEPOST]
Не се осеќам супериорно, гледам дека сакаш да кажеш на основа на тоа што имаш мислење за мене а не што јас кажувам дали е точно или не.

Напротив. Имам вежбано, имам броено калории, внимавав/внимавам на исхраната поради икс причини и баш затоа коментирам дека за 14 дена витко тело може само ако земеш сатар да се изделкаш.

Напротив. Имам вежбано, имам броено калории, внимавав/внимавам на исхраната поради икс причини и баш затоа коментирам дека за 14 дена витко тело може само ако земеш сатар да се изделкаш.
Никој не ни рече дека ќе го изделкаш, пишано е за што е програмата.
За луѓето што им треба мотивација, друштво и подршка кон нивните цели.
Името го користам како промоција, не како основа на промовирање шарлатански движења како што другите мислат.

Стеф, шо коа си вежбал ти, и знаеш кои мускули ги активира мртвото, а кои живото кревање, кога си искривен како 90 годишна баба? :D

Можеби сум искривен како баба, но за разлика од тебе не го дркам на порничи и не се замарам со туѓите недостатоци, а секој ги има така што имаш ли нешто попаметно да кажеш?
Добра ноќ.

Можеби сум искривен како баба, но за разлика од тебе не го дркам на порничи и не се замарам со туѓите недостатоци, а секој ги има така што имаш ли нешто попаметно да кажеш?
Добра ноќ.
Така е, Стеф. 1-0 за тебе.
Али пази коа ќе дојдеш до 50, од крив 'рбет да не ти остане малце простор за слободно да контрахира срцето, па да се заебеш со инфаркт. Добронамерен совет. :D

Тадичччч Најачи саммм!!

Се испокољавте тука. Стеф немај гајле, @Peja989 не е јак, се иам стаено на ферка со него, слабост му е циганската, фати го за врат со клуч и направи му сопка.

Screen-Shot-2013-11-10-at-7.17.13-PM.png

Иначе Стеф, ја знам што е муабетот со „ми завидувате“, они не разбираат, ја те разбирам.
Ти имаш проблем со самодоверба и лоши мемории од силеџии коишто те закачале вербално и физички во минатото (а и сега). Ја имаш развиено мантрата „ми завидувате“ затоа што секогаш кога ќе ти дојде грдото чувство поради негативна критика/тролање коешто ти се буди и ти побудува лоша самодоверба, ти си ја повторуваш автосугестијата, „ми завидуваат...“, ем те смирува, ем е добра ад хок хипотеза, ем ти ја стабилизира кревката самодоверба изградена на „ќе станам подобар, ќе напреднам, можам да го сменам тоа што сум срање“.
Негде длабоко во себе, знаеш дека многу од нив не ти мрчат пошто ти завидуваат, туку ти мрчат пошто сакаат да те тролат, реално имаат ниско мислење за тебе и други причини кои нејќеш да ги прифатиш пошто се „доказ“ дека не вредиш (бар во твојата психа) и затоа стануваш агресивен.
За да не се вратиш на таа „нема излез“ ситуација во која си бил заклучен порано, ти си пробал да го посочиш проблемот и причината поради која си бил заебаван на едно нешто што реално можеш да го смениш, а тоа е телото иако тоа не е вистина, најверојатно луѓе те заебавале од многу причини, а не само телото.
Тука спаѓале, твоето однесување, асоцијалност и ред други работи. Ама тешко е да се справиш со сите проблеми и причини поради кои не си прифатен одеднаш. Полесно е да го срочиш тоа во еден проблем, телото.
Супер, ако го смениш телото, све ќе смениш.
Нема болка, нема никој да те зеза, ќе станеш успешен...
Али длабоко во себе, знаеш дека проблемот е поинаков. Многу те заебаваат не пошто ти завидуваат туку пошто реално те потценуваат и многу од нив не го прават тоа поради твоето тело што боли како факт земен така.
Али тука е првиот чекор за тоа како да се справиш со твојот проблем, а тоа е да ги прифатиш вистинските причини поради кои си омаловажуван.

Глеј, да не го тупам тука, јас сум психолог, давам програма која реално за 2 недели ќе те среди и ќе ти ги реши сите проблеми со коишто се соочуваш, по многу поволна цена.
ПП.
Мене ми изгледа како самоволна личност, можда го дупчеле како помал, али колку што јас го знам човеков си тера самоволие цел живот. Ако добро се сеќавам и пропала инвестиција е со факултетот, али не сакам да навлегувам подлабоко и не ме интересира искрено. Единствената работа која ме загрижува, не ја гледам кај Стеф, туку преку Стеф, а тоа е огромен проблем во државата. Не само во оваа сфера, туку и речиси во секоја има вакви експерти како него, а последиците кои ги предизвикуваат со своето НЕЗНАЕЊЕ и САМОВОЛНО ОДНЕСУВАЊЕ често пати знаат да бидат доста големи.
До @Stef Bachatero , друже немам ништо лично против тебе, со среќа да ти е бизнисот и фурај си. Не џабе кажа Цацко, ГЛУП НАРОД СИЛНА ДРЖАВА! Не си ниту прв, ниту последен што продава магла во државава, како што сум кажал и во други теми- рибата смрди од главата, кај нас во институциите што ја водат државава има, имало и ќе има еден куп пропалици, а ваквите кои се сретнуваат по улици се ништо во споредба со тие таму.
Нема причина поради која би ти забранил некој да се рекламираш, кога на фб имаш профили кои продаваат стероиди и никој не ги чепка, ова е ситница во споредба со нив!

Глеј, да не го тупам тука, јас сум психолог, давам програма која реално за 2 недели ќе те среди и ќе ти ги реши сите проблеми со коишто се соочуваш, по многу поволна цена.
ПП.

Како прво сам си се поби во постот погоре. Значи човекот ако ја имал таа длабоко скриена болка-комплекс, го нашол лекот на најбезболен начин, воедно и најдобар начин, бидејќи и на здравствен план ќе биде појак и повитален.

Да се обратам сега на Стеф

Ако @Stef Bachatero ова со грбов на профилната сликава си ти, тогаш или си играш мајтап со нас. Или ти си маркетинг гуру.

Пошто ти со оваков деформиран грб, што личи на жаба кога ќе ја згази шлепер ако делиш совети за оформување на тело, и како правилно се вежба, тогаш ти симнувам капа и после Латас ти си вториот маркетиншки најспособен човек у државава.

Ja kazav za deckovo odamna..
Da ne go nosite na dusa, skokajte gi retardiranostite sto gi izdrkuva.
Niedna sega ne e dovolno dobra za da se cuvstvuvate interesno koga ke si posegne po zivotot. :(

Tik-tak Stef...

Ти што си и`, портпарол?
Срам да му е Стеф.
Ти ја креваш нејзе да одговара, он не кренал ни 2 прста а одговара... бубалица.

„Кој“ е за еднина, „кои“ е за множина.
Цертификату еден.

И не се чувствуваш некако глупаво кога им кажуваш на луѓето дека ќе заболат од нешто?

Како прво сам си се поби во постот погоре. Значи човекот ако ја имал таа длабоко скриена болка-комплекс, го нашол лекот на најбезболен начин, воедно и најдобар начин, бидејќи и на здравствен план ќе биде појак и повитален.
Но ти не разбираш. Тоа што тој го нашол е површен лек, несигурен лек.
Тој таа рана ја превил, но не ја исцелил. За да ја исцели, на него му треба психотерапија која вклучува разбирање и решавање на сржта, коренот на проблемот, вистински лек!
По некоја случајност, јас ја нудам истата, секако, по многу поволна цена.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom