T-mobile, Cosmofon или VIP?

• Креатор на темата Креатор на темата N3B0666
  • Време на започнување Време на започнување

T-mobile,Cosmofon ili VIP?

• Вкупно гласачи
    152
Статус
Затворена за нови мислења.
Imam tarifen model "sema" moze nekako da se prefrlam na easy talk?

Може бе друже јави се на 070 122. Откако ќе избереш јазик, избери 1, повторно избери 1 и избери го тарифниот модел на кој сакаш да се префрлиш. ако и тоа ти е тешко прати СМС на телефонскиот број 070 122 со содржина TM EASY TALK.Поздрав:)

пошто не живеам во МК може ли некој да ми каже дали некој од операторите нуди 3G услуги? на пример, кој оператор нуди видео повици? позз и однапред фала

T-mobile,не дека се најбоље,али така останало.......:tv:

пошто не живеам во МК може ли некој да ми каже дали некој од операторите нуди 3G услуги? на пример, кој оператор нуди видео повици? позз и однапред фала

Cosmofon нуди 3G ;)

дефинитивно t-mobile се најдобри и имаат најповолни услуги и цени,веќе 8 години имам број од кај нив :vozbud:

Cosmofon нуди 3G ;)

Mnogu naskoro i 3g od t-mobile deneska mi se pojavi 3g mreza od t-mobile ja testiraat najverojatno

T-mobile uste od 2001god koristam i sum zadovolen u meguvreme koristev od kosmofon i vip ama ne gi biva i ostanuvam na t-mobile ....

дефинитивно t-mobile се најдобри и имаат најповолни услуги и цени,веќе 8 години имам број од кај нив :vozbud:

Koi se be tie uslugi i ceni najpovolni koi gi nudi t-mobile? 200 za 200 e dobro? ili toa 500 poraki za edna nedela, so nema sansi da gi napises?
kosmofon so 2.5 denari za 10 minuti rules

Vip е најболљи , и пост пејд и при пејд евтина тарифа , нуди бесплатни повици кон неколку корисници во вип , сега од пред неколку дена стартува услугата 100 денари дополнуваш и ти додаваат +500 денари. Сум користел вип,космофон и т-мобиле али најзадоволен сум од Вип.

T-Mobile
Одамна ми е тој број, и кога излегоа Cosmofon и VIP "оправдание" за непрефрлување ми беше бројот. Но сега бројот може да се префрли со ист префикс но.... пак не го менувам.

T-Mobile
Одамна ми е тој број, и кога излегоа Cosmofon и VIP "оправдание" за непрефрлување ми беше бројот. Но сега бројот може да се префрли со ист префикс но.... пак не го менувам.

I jas igram taka,
Ne vikam deka cos i vip se losi dobri se ama T-Mobile e najdobar ....besplaten vikend ..besplatno u krug i t.n.

За мене Т-Мобиле е најдобар оператор

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom