12 Машки правила за Мундијалот!

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
А со кого ќе уживате??? Само педерите не гледаат фудбал :icon_mrgr
Јас не гледам и не сум педер, можи со мене :icon_lol:. Сериозно можи да го бојкотирам цело ебано првенства ич да немам гајле. Мене многу масовни хистерии не ме привлекуваат, мислам можи да си седниме пивце во кофа бадемчиња, лешници и фстаци и се гледа фудбал. Ама тоа повеќе заради дружење не заради таму некои што трчаат по топката :icon_lol:.

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.921
Поени од реакции
73.332
Јас не гледам и не сум педер, можи со мене :icon_lol:. Сериозно можи да го бојкотирам цело ебано првенства ич да немам гајле. Мене многу масовни хистерии не ме привлекуваат, мислам можи да си седниме пивце во кофа бадемчиња, лешници и фстаци и се гледа фудбал. Ама тоа повеќе заради дружење не заради таму некои што трчаат по топката :icon_lol:.
Битно пак си пред ТВ, и немаш време за коктели, плажа и уживанции :icon_mrgr

bRutal savaGe

ಠ_ಠ
Член од
10 јули 2009
Мислења
4.213
Поени од реакции
88
Ејоооо ооо Африка ! ! !

можете да се преобразите во Афро-американки преку одење во солариум, да доловите атмосфера ! :tv:

?

..........

Гостин
Ха ха интересно и вистинито, абе имам јас среќа моето либе гледа фудбал и се интересира колку и јас, па едвај заедно чекаме да почне првенството....:)

LordDragonII

Dr.Strangelove
Член од
15 август 2008
Мислења
10.995
Поени од реакции
5.726
Јас имам само две правила.

1: Додека гледам фубал, жена не смее да ме замара освен ако ми носи ладно пиво и кикиритки.
2: Да не изведува жртва и да оди со други (читај неверство од прв степен) поради тоа што не сум и обрнал внимание за време на фудбалот (90 минути во еден ден).
Спротивно на тоа можам и јас додека она гледа Бандини, Шехерезад, Ѓумиуш и други серии, па додека пере, готви, мие садови и други домаќински работи да одам да веслам со други џенцки.

Башка светско е еднаш на 4 години и трае месец дена.
Сапуници има нон стош на ТВ каде и да свртиш.
Простор за неверство не треба да има оти потоа ќе се отвори простор за спаринг.

GoD.HateUSaLL

Фар акрос д диштанс
Член од
30 март 2008
Мислења
8.339
Поени од реакции
8.238
Dave Chappelle: Make him a sandwitch, suck his balls and shut up.

bRutal savaGe

ಠ_ಠ
Член од
10 јули 2009
Мислења
4.213
Поени од реакции
88
WORLD CUP + BEER > NAKED CHICK WITH A MILLION DOLLARS ! :vozbud:

Шмекерот

Еден и единствен
Член од
24 мај 2008
Мислења
1.767
Поени од реакции
384
Драг мажу, немој да се чудиш зашто си сингл:

Женски правила за Мундијалот:

Правило 1:
Се помируваме дека меѓу 11 јуни и 11 јули ќе бидеме игнорирани, затоа ние ќе бидеме принудени да ги игнорираме вашите желби за верност. Секогаш може да се најде во тој период МАЖ кој не му е фудбалот приоритет и може да ги задоволи нашите потреби за внимание.
НЕМОЈТЕ ДА СЕ ЖАЛИТЕ дека не добивате доволно секс!
Сепак го имаме во предвид вашиот замор од напорниот фудбал.

Правило 2:
Не би сакале да стоиме помеѓу вашиот скапоцен телевизор и вас, ниту пак меѓу купот садови и вас. Мора некако да си надокнадите. Ако се обидете да ескивирате, ќе изгубите (маде)

Правило 3:
Секако дека ќе поминеме лазејќи по подот со желба да дојдеме до вас, знаеме дека орален за време на фудбалски натпревал би ви дошол многу добро, ама вашето правило вели да не го привлекуваме вашето внимание така што ќе мора да го почитуваме тоа.

Правило 4:
Немојте да не обвините дека за време на натпреварот сме ве известиле дека „мојата најдобра другарка (која патем е ненормално секси) сака да имаме тројка„ и вие не сте го слушнале тоа поради вашето глувило/слепило итн. Ако еднаш сте го игнорирале она што сме го побарале, нема пак да ве замараме за тоа. ТОА НЕМА ДА ГО ДОЖИВЕЕТЕ!

Правило 5:
Добро е во фиоката да оставиш барем 12 кондоми. И да не правиш фешта што ќе ми дојдат посетители. Во замена за тоа ви ветуваме дека воопшто нема да го чепнеме вашиот долен пријател и тој ќе биде само ваш помеѓу 12 часот навечер и 6 часот сабајле.

Правило 6:
ВЕ МОЛИМЕ немојте да кажете „Ништо де еее, тоа е само натпревар“ ако сакате да изведете некоја активност со нас во тој еден месец.

Правило 7:
Може да побарате од нас ЕДНАШ да ве задоволиме за време на еден натпревар кога има реклами или е полувреме.Ве молам прочитајте повторно кажав ЕДЕН натпревар, не го користете Светското како глупаво извинување „да поминеме повеќе време заедно“!

Правило 8:
Погледот кон вашата машкост е многу важен, не ме интересира дали сум го видела, сакам да го видам пак, многу пати...

Правило 9:
Нека не ти падне на памет да ме прашаш кај сум била и со кого и шо сум праела кога сум излегла со другарките. Не си дошол и никогаш нема да дознаеш што се случувало освен ако не добијам некогаш желба да споделам.
И не, нема да ги толерирам испадите на љубомора.

Правило 10:
Доколку видиш твој пријател кој не гледа фудбал, кажи му дека ќе бидам сама дома.

И ондак ме мрзи да смислувам за последниве 2. :)

Не дека препорачувам вакви екстремни работи да преземат жените, џаст фор фан :)
Извини....напиша нешто? Јас само ги читав моментите кајшто се споменуваше фудбалот. Другото само ми делуваше ко опасно провоцирање. Типично женски проблем. Едно е сигурно. Мажите може да издржат еден месец и да почитуваат женски потреби. Ти со твојот пост...докажа дека сте спремни одма на секс и неверство. Него...немам намера да ги прифатам правилата мила Меги....читам за Аргентина во весник колкави им се шансите за успех. Извини ме! :)

--- надополнето ---

Ама тоа повеќе заради дружење не заради таму некои што трчаат по топката :icon_lol:.
Пошо не пратиш фудбалче немаш право пријателе да го наречеш тоа едноставно ноншалантно....трчале по топката! не пратиш...поштуем...ама не кажувај глупости. Таму ќе се гине на терен. Секој фудбалер ќе ја претставува својата земја и ќе му се ежи кожата кога ќе му се интонира химната и кога ќе го бодрата навивачите, навивачите коишто ќе бидат шаренолики на стадионите во Јужна Африка.
Сите потези, борба за прво место....и на пример еден изгледан натпревар рецимо на Бразил и Холандија....ќе биде самиот по себе уметност во спортот!
Не е само трчање по топката Буцио...:) Иако делува така за сите оние што не ги занима :)

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Инаку правилата се закон :) вреди да се почитуваат, еден месец трае светското...
Да е само светско секоја жена ако промрчи треба да јаде воспитна.Ама не е :) Секоја сабота и недела има „важни “ утакмици,вторник/среда лига на шампиони,куп на уефа,европско,па успат ќе залета некој ракомет,па првенство ....и се така натаму.Значи нема прекин.Колку и да сака човек да гледа фудбал,ќе му се одмили,барем мене лично ми се одмили.Кој изговор„еден месец“ :)

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
Да е само светско секоја жена ако промрчи треба да јаде воспитна.Ама не е :) Секоја сабота и недела има „важни “ утакмици,вторник/среда лига на шампиони,куп на уефа,европско,па успат ќе залета некој ракомет,па првенство ....и се така натаму.Значи нема прекин.Колку и да сака човек да гледа фудбал,ќе му се одмили,барем мене лично ми се одмили.Кој изговор„еден месец“ :)
Еј, си научила и првенствата како се викаат.... ти нема спас :back:

Утакмици има стално, ама се знај кога се важните. Дерби некое, полуфинале, финале. А и џабе се чаталат со правилата, нема некој (барем јас што го познавам) што ќе ги гледа сите 60 и кусур утакмици.

Член од
6 јануари 2010
Мислења
1.120
Поени од реакции
104
Ја гледам Светско...
Ме интересира исто колку што го интересира и секој друг лојален фан на фудбалот.

Ф

Фил Ајви

Гостин
Еј, ќе заврши Шехерезад до 11 ти? :pos2: :pos2: :pos2:

rossonerka

too good to be true
Член од
8 октомври 2007
Мислења
6.081
Поени од реакции
889
Јас само едно ќе кажам. Со сигурност ова ќе биде најгледаното светско првенство од страна на женската популација.
Така да мужи не се секирајте додека вие гледате на едно место фудбал ние на друго ќе си гледаме со грицки и кригличе, колку да не ви сметаме на вам и вашите застарени мислења и ставови за жените + фудбалот :)))
Се повеќе тоа станува минато, а се повеќе ќе најдете жени кои повеќе од вас знаат за фудбалот. ;)

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Еј, си научила и првенствата како се викаат.... ти нема спас :back:

Утакмици има стално, ама се знај кога се важните. Дерби некое, полуфинале, финале. А и џабе се чаталат со правилата, нема некој (барем јас што го познавам) што ќе ги гледа сите 60 и кусур утакмици.
И ти да одиш со мојон 8 години,напамет и у сон ќе повторуваш фудбалски утакмици :))
Какво дерби,мерби,се се гледа,сабота и недела е ден за фудбал.И сега да има уста да рече еден месец светско?! :)На почетокот гледав,потоа почна да ми здосадува,а сега слободно си шетам додека има фудбал.

Kajgana Shop

На врв Bottom