12 Машки правила за Мундијалот!

Член од
19 септември 2008
Мислења
730
Поени од реакции
62
Абе види ги има време за сè. Се враќаш од на работа, таман за ручекот со пиво гледаш фудбалче во 4: 30 (пример, можда и во 4 е) до 6:30. Значит има време и за секс и за се ама до 8:30 :) после со вечерата пак со ладно пивце пак фудбал. До 10:30 е после фудбалов шо ќе се прави. Мора да се испочитува и жената и нејзините потреби (т.е. овде спаѓаат и нашите потреби :) )

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Абе види ги има време за сè. Се враќаш од на работа, таман за ручекот со пиво гледаш фудбалче во 4: 30 (пример, можда и во 4 е) до 6:30. Значит има време и за секс и за се ама до 8:30 :) после со вечерата пак со ладно пивце пак фудбал. До 10:30 е после фудбалов шо ќе се прави. Мора да се испочитува и жената и нејзините потреби (т.е. овде спаѓаат и нашите потреби :) )
Си ја нареди велиш? Алал да ти е и тебе и на твојата што ќе работи на саатница :)

Член од
19 септември 2008
Мислења
730
Поени од реакции
62
Си ја нареди велиш? Алал да ти е и тебе и на твојата што ќе работи на саатница :)
Сатницава е еднаш на 2 години (овде и европското го ставам), ама ние сме на сатница секој ден покрај сите Шехерезади, Забранети љубави итн... :)

Не дека се жалам едноставно не е лошо, распоред на времето :)

А и имам време за кајгана хехе

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
Сатницава е еднаш на 2 години (овде и европското го ставам), ама ние сме на сатница секој ден покрај сите Шехерезади, Забранети љубави итн... :)

Не дека се жалам едноставно не е лошо, распоред на времето :)

А и имам време за кајгана хехе
Ова се вика взаемна жртва Шехерезад VS Светско:tv:
Туку нешто друго,се молат жените да не се акаат многу од земја дека гледаат толку фудбал колку мажите пошто и јас гледам фудбал ама они си го имаат приматот за спортов.Пасијата што ја имаат не можам да ја споредам со ништо.
Светско Првенство е маѓија нека уживаат во него а кога ќе можам ќе подѕирнувам и јас(особено кога ќе играат Србија,Шпанија и Англија)
Но затоа кога ќе ми дојде Вимблдон годинава има ја да ви напишам 20 правила овде и да ги лепнам:eek:jea:

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Мажите добиваат секс, жените добиваат секс.
Сакаш секс? Добиваш секс!
Не знам шо има толку нејасно.
И не, не треба да направиш нешто, ама веќе ако одлучиш да ја игнорираш девојка ти во тој еден месец, не очекувај да ти притрча со раширени нозе коа тебе ќе ти дојде.:)
g[/IMG]
Чим некој нешо добива, некој треба да го даде тоа.

MiloBilderce

Bukake anyone ?
Член од
7 ноември 2009
Мислења
1.238
Поени од реакции
70
12 правила ???

Ја едно знам ..

Златно правило : Ќути и донеси пиво !

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
12 правила ???

Ја едно знам ..

Златно правило : Ќути и донеси пиво !
12 правила се за класата на напатени мажи... Сега ако не се вбројува некој таму, тоа е трето.

Инаку правилата се закон :) вреди да се почитуваат, еден месец трае светското...

Р

~~РубинРед~~

Гостин
Eх ех вие мажите многу знаете бе,со што се храните па сте толку паметни...:)ама подоцна се чудите зошто жените не ви обракаат внимание...
Не може цело време донеси ова донеси она,мислам хелоу и ние имаме свои обврски...тоа важи за припадниците на женскиот пол кои што не го пратаат фудбалот.
а да реков...правилата се интересни...секоја чест:toe:

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.631
Поени од реакции
34.020
Eх ех вие мажите многу знаете бе,со што се храните па сте толку паметни...:)ама подоцна се чудите зошто жените не ви обракаат внимание...
Да, мажите се тие што се жалат за недоволно посветено внимание. Инаку за хранењето, со американски копани. :)

MiloBilderce

Bukake anyone ?
Член од
7 ноември 2009
Мислења
1.238
Поени од реакции
70
Не може цело време донеси ова донеси она,мислам хелоу и ние имаме свои обврски...тоа важи за припадниците на женскиот пол кои што не го пратаат фудбалот.
а да реков...правилата се интересни...секоја чест:toe:

Ја мусли со млеко и мед јадам ..

Мислам ХЕЛООУ , Светско е :back:

Член од
10 мај 2010
Мислења
2.727
Поени од реакции
1.970
zenite stanaa mnogu nestrplivi sekogas sakaat da bidat vo centarot na vnimanieto ama za sreka ima se pogolem broj devojcinja so prataat fudbal

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
Eх и Мaggie настапува на сцена:cuc:

Браво за правилата,се изнасмеав слатко...
Само што мора да се навикнеме тој период дека нема да ни обракат внимание,згора на тоа ке имам повеке време за себе отколку да гледам и да му угодам на дотичнатиот.
Сепак тоа не важи и за оние кои го пратаат фудбалот...Во Италија како на пример наши луге кои се наогаат таму секој натпревар особено жени гледат фудбал и во живо тоа...и не само заради згодните фудбалери туку заради тоа што навиваат за тој клуб.
Штета што жените не гледаат толку фудбал...туку го трошат времето за глупости.
Едвај чекам да почне Светското Првенство:)

Сама или со партнер не му обракам внимание,штом нема ни тој нема ни јас...значи сметките се израмнети.
Контрадикторност до максимум,значи ќе гледаш и нема да гледаш,ќе имаш повеќе време зашто нема да мораш да му обрнуваш внимание на дотичниот а истовремено едвај чекаш да почне Светсково:nesum:
Лицемерно

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.921
Поени од реакции
73.332
Почнува Светско,конечно слобода еден месец.Жени да поуживаме малце низ плажите,клубовите,со коктелите :))) Почнува забавата!
п.с.срце дреми дома пред тв ќе се вратам за еден месец:D
А со кого ќе уживате??? Само педерите не гледаат фудбал :icon_mrgr

Р

~~РубинРед~~

Гостин
Контрадикторност до максимум,значи ќе гледаш и нема да гледаш,ќе имаш повеќе време зашто нема да мораш да му обрнуваш внимание на дотичниот а истовремено едвај чекаш да почне Светсково:nesum:
Лицемерно
Значи зборувам за оние кои не го пратат светсково и се жалат зошто не им се обрнувало внимание...значи и јас бев порано вака но не и сега.Искрено мене ми се фака исто дали ке ми обрака внимание или не...А и не планирам да го скапам целиот месец пред тв и да ги гледам сите натпревари туку само моите фаворити за оние кои ке навивам Англија и Португалија.Значи штом ке ги изгледам тие двете репрезентации ке си одвојам време и за самата себе а тој нека гледа колку сака.:toe:

Член од
10 октомври 2009
Мислења
502
Поени од реакции
113
..Ијаааааа па ја со маж ми заедно би си глеала фудбал бе!!! Цц ц не ми смета, баш напротифф интересно ее!!! ептенн:):):):)

Kajgana Shop

На врв Bottom