Најтешка работа во домаќинството

• Креатор на темата Креатор на темата Бејко
  • Време на започнување Време на започнување

Најтешка работа во домаќинството

• перење

Гласови: 5 3,9%
  • спростирање алишта

Гласови: 5 3,9%
  • пеглање

Гласови: 10 7,8%
  • готвење

Гласови: 8 6,2%
  • миење садови

Гласови: 17 13,2%
  • работа со правошмукалка

Гласови: 11 8,5%
  • бришење прозорци

• бришење прашина

• чистење на загорени површини

Гласови: 12 9,3%
  • чистење на WC

Гласови: 45 34,9%

• Вкупно гласачи
    129
peglanje:tv:

neam zivci za toa ich:kesa:

сексање кога не си расположен за тоа али мора за да ја одржиш хармонијата на семејството.

MIENJE SADOVI auuuuuuuuuuuuuuuu
800px-Dirty_dishes.jpg
9240223.jpg

e da de ama za 5 casi nemozes da pustis masina baska nemaat site masini..

Машината се пушта еднаш дено, значи од сабајле до вечер трупаш садови ја полниш притскаш дугмето и сабајле ете се чисто... а за имање немање е друго.

Не ми претставува тешка работа чистењето, понекогаш ја извршувам со толку уживање што и самата се чудам:smir: Пуштам музика и чистам, плус времето ми е исполнето. А инаку од горе наведените, дефинитивно чистење на загорени површини.

Кога ги разгледував понудените опции на анкетата се залетав сите да ги кликнам.
Се одлучив за миење садови. Тие маснотии, големи тенџериња, чинии ги мразам ненормално многу. Се` што е поврзано со обемно и долготрајно користење на вода ме нервира, ми се кршат ноктите лесно, а и лаковите се лупат, значи би дошло тука и перење и чистење на WC.
Да, и за готвење не ме бива. Палам куќи и станови :kesa:

дефинитивно чистење во WC, секоја чест на сите жени што чистат по WC:cuc::cuc:

Дефинитиво најмногу што мразам да работам е да пеглам.Било да е лето или зима подосадно, позаморно од тоа дефинитивно нема.А особено на лето мислам дека се печам со пеглата срека што има кој да ме пегла инаку тешко мене:nesvest:.

Ne deka rabotam mnogu po doma ali od toa so go iam raboteno gotvenjeto mi e najtesko posle nego e peglanjeto. Najlesno mi e da mijam sadovi.

Koga treba da se glancaat vratite me faka safra.Drugo se ostanato mi e zabavno i interesno nemam problem ni da gotvam ni da peglam ni prozori ili wc da cistam.Ama nekako vrative vo stanov gi izbegavam ko suga da imaat:pos2:neznam zosto ne mi e ic zelba niv da gi iscistam i poliram.Zatoa i rpat mozda ednas godisno edvaj da gi pominam,ama domakinka sum upm:pipi:

Koga treba da se glancaat vratite me faka safra.Drugo se ostanato mi e zabavno i interesno nemam problem ni da gotvam ni da peglam ni prozori ili wc da cistam.Ama nekako vrative vo stanov gi izbegavam ko suga da imaat:pos2:neznam zosto ne mi e ic zelba niv da gi iscistam i poliram.Zatoa i rpat mozda ednas godisno edvaj da gi pominam,ama domakinka sum upm:pipi:

Хахаха исто! Мразам врати!! Затоа касите ги исфарбавме зелени а вратите жолти, па сега на раат ги избегавам :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom