Најтешка работа во домаќинството

• Креатор на темата Креатор на темата Бејко
  • Време на започнување Време на започнување

Најтешка работа во домаќинството

• перење

Гласови: 5 3,9%
  • спростирање алишта

Гласови: 5 3,9%
  • пеглање

Гласови: 10 7,8%
  • готвење

Гласови: 8 6,2%
  • миење садови

Гласови: 17 13,2%
  • работа со правошмукалка

Гласови: 11 8,5%
  • бришење прозорци

• бришење прашина

• чистење на загорени површини

Гласови: 12 9,3%
  • чистење на WC

Гласови: 45 34,9%

• Вкупно гласачи
    129
Перење теписи,иначе незнам дали е WC оти неам чистено и не планирам :smir:

мразам да пеглам! после тоа доага миење садови у пм! :nerv:

Ништо не е тешко кога се прави од љубов.
И кога ќе го видиш насмевнатото лице на мажот кога се враќа од работа, па се свети, тој уморен, ама среќен што те гледа, па му соблекуваш кондури и чорапи и носиш леген.
Да се растовари малку, напорен ден, печали за фамилијата.
И тој негов поглед кога гледа наоколу како се е цакум пакум, вреди за целата мака.
Се наведнува и те бакнува и ти си најисполнета.

Ova mi lici na scena od Makedonski narodni prikazni.:pos2:
Najtesko mi e grebenje zagoreni povrsini i cistenje na WC.Sakam da peglam i da mijam sadovi.

мразам да пеглам на лето :nesvest: . сакам да мијам садови

за перење теписи викајте ме мене(може ке се погоди некоја надарена теткица па да се има wet t-shirt kompetition :baeh:) тоа е доброто, миење садови, бришење прашина(денарчиња шо собирам на едно чистење ке соберам по 200 денари :baeh:), и ОБОЖАВАМ да правам тостерки, утре ќе се прават, па кој сака бујрум.:helou: А најтешко ми е работење со правосмукалка, тоа ми е смрт

Иако не сум ги работел повеќето домаќински работи, сепак од тие што сум ги работел највеќе мразам миење на садови. Пред се затоа што сум релативно висок, а лавабото најчесто е ниско поставено, па кичмата ми пука после пола саат миење садови. Попрво би трпел одвратни миризби од WC него ли трајно да се укочам од миење садови.

Чистење на ве-це! Иако не сум чистел, сепак мислам дека таа е натешката работа!

Чистење на паркет и чистење со правосмукалка. Нон-стоп треба да си наведнат а мене тоа не ми одговара, бидејки сум висок.:vozbud::vozbud::pos2:

Чистење на веце е најтеска работа според мене а највеке со мрзам е да крева трошки после јадење:nerv::nerv:

Сите што ги има наброено сите се .... уфф :tapp:
Кога мора да работаш мора ... :vozbud:

Мене се ми е тешко...:tapp:
Ама најтешко бришење прозорци...

Јас најповеќе мразам чистење со правосмукалка..Се се..ама тоа кога ќе треба смрт ми е..:nesvest:

Обожавам да чистам ама кога треба да се чисти шпорет или да се се мијат садови:salut:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom