Помош и препораки за избор на училиште за странски јазици

• Креатор на темата Креатор на темата dLt-Ed
  • Време на започнување Време на започнување
Ако живееш во околина на Козле / Капиштец или Карпош 3 најдобро е во Филос. На неколку локации имааш училишта. Кај основното "Владо Тасевски", во школото Лазо Трповски...

Не само англиски,паралелно пиши го и на друг јазик,германски,француски,италијански или шпански(тие јазици ја држат титулат на ТОП 5) во светот,нека знае и друг јазик,сега само со англиски пак си никој и ништо.Јас ти предлагам шпански,најлесно влегува в тиква... ;)

Англискиот ти е скоро интернационален и најважен јазик, плус детето 7 години има доволно му е еден странски јазик.. ако не и на арапски да го запише :P

Англискиот ти е скоро интернационален и најважен јазик, плус детето 7 години има доволно му е еден странски јазик.. ако не и на арапски да го запише :P
Сеа за сеа да...после ќе стане додека детето да порасне и мајчин јазик во секоја држава...зашо ќе му е само англиски?? зато паралелно и друг јазик најдобро :D

Ај да не барам по други теми или да отварам нови...Сакам да почнам да учам германски - за возрасни и интензивен курс ми е потребен! Да предложи некој нешто, кај е најдобро, дали има некој што држи часови за 2-3 слушатели? Инаку, живеам во Кисела Вода, па ако има и таму нешто уште подобро, ако не, се што е до Влае одговора (барем повеќе него Аеродром :))

Еве тука сум да ја оживеам темава :) Се зезам. Вака сега. Многу ме фатило мерак да учам турски. Па мислам дека ке ме вработат после да ги преведувам сериите :icon_mrgr: Се зезам пак. Хахаха Не онака уште од помала сакав да научам турски некако ми се свиѓа. Па ќе ве молам да ми кажете кое е добро школо за странски јазици, има ли некој искуство и каде има добра програма и добри професори и има ли разлика во програмата што ја предаваат школиве (пример разлика во програмата од едно до друго школо), и се гледа ли тоа во разликата во цените? Фала

Дали знае некој дали има курсеви по Дански во Македонија?

Freedy znaes nekoj covek sto znae finski:D
Јас не, но ако се потрдуиш можеш да најдеш случајно ја отворив темава првпат ти го гледам мислењево во меѓувреме да не си направи работа ? ? :D :D

А некој да не знае кинески јазик дали има курсеви негде ?

Англиски за возрасни да не има предлог некој, имам идено 4г. ама дрво сум?Ми треба комуникација (пракса) правилата ги знам горе-доле знам доста зборови ама незнам да направам реченица:(

Англиски за возрасни да не има предлог некој, имам идено 4г. ама дрво сум?Ми треба комуникација (пракса) правилата ги знам горе-доле знам доста зборови ама незнам да направам реченица:(

Челенџ. Имаат бааги простории низ Скопје. Чим татко ми научи нешто таму на 50 години, топ се.

Jas vi go preporacuvam ucilisteto Polio libra nova vo centar na rekord so vrvni profesori za site jazici
--- надополнето: 12 септември 2012 во 08:16 ---
Има некој да препорача за германски освен центар за странски јазици?
Студио за странски јазици Flyer_PolioLibra-01.jpg Полио либра нова
--- надополнето: 12 септември 2012 во 08:18 ---
Flyer_PolioLibra-02.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom