Помош и препораки за избор на училиште за странски јазици

• Креатор на темата Креатор на темата dLt-Ed
  • Време на започнување Време на започнување
Дали ќе може некој да ми каже колку би била цената за курсот по германски јазик-прв степен?Фала :)

Во Челинџ е на четири рати (значи секој месец од семестарот) по 1.400ден. или ако сакаш да ја платиш целата сум првиот месец имаш 10% попуст односно 5.040ден. Книгите ти се околу 300ден. копии или 600ден. оригинали.

За Руски јазик некаде во Скопје да не има?

a za francuski
ima nesto za tinejjeri 12-13 god
za leto
skopje i ohrid
cekam na vas

Има некој да препорача за германски освен центар за странски јазици?

Sakam da prasam ako nekoj znae kade bi mozel da ucam finski ili japonski jazik kursevi ako ima kaj nas
fala odnapred i do adminite temava neznaev kaj da ja staam pa tuka mi doe najdobro :D

Sakam da prasam ako nekoj znae kade bi mozel da ucam finski ili japonski jazik kursevi ako ima kaj nas
fala odnapred i do adminite temava neznaev kaj da ja staam pa tuka mi doe najdobro :D
Да беше женско јас ке ти кажав неколку збора на фински ама не си.

Red znaes nekoj kursevi ili tesko kaj nas da ima ?:D
Најубаво кај некој што знае фински да отидеш и да го замолиш да ти држи часеви општо ако сакаш веќе граматика гуглај читај книги и слично..:)

Ајде и од мене едно прашање!
Заинтересирана сум за курс по програмерство!
Солидно работам на компјутер, меѓутоа сакам да го надоградам своето знаење!
Ме интересира, колку е ова добра идеја, дали се исплаќа, дали треба да се има предходно некое посебно знаење или сл?

Сакам син ми да го запишам на англиски во септември со почетокот на школската година па ме интересираше со кои школи имате искустви која би ја препорачале. Инаку малиот има 6 години.

Јас од 3 - то одделение одев на курс по Англиски јазик во "Работнички Универзитет Кочо Рацин - Скопје"
Тоа се наоѓа спроти Жена парк.

Сега имам 18 години и ги поминав сите курсеви, и можам да кажам дека се стекнав со Одлично познавање на Англискиот јазик.

Така да провери и види, јас можам да ти гарантирам дека нема да зажалиш.

Сакам син ми да го запишам на англиски во септември со почетокот на школската година па ме интересираше со кои школи имате искустви која би ја препорачале. Инаку малиот има 6 години.
Не само англиски,паралелно пиши го и на друг јазик,германски,француски,италијански или шпански(тие јазици ја држат титулат на ТОП 5) во светот,нека знае и друг јазик,сега само со англиски пак си никој и ништо.Јас ти предлагам шпански,најлесно влегува в тиква... ;)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom