- Член од
- 11 јули 2009
- Мислења
- 1.415
- Поени од реакции
- 962
Ако живееш во околина на Козле / Капиштец или Карпош 3 најдобро е во Филос. На неколку локации имааш училишта. Кај основното "Владо Тасевски", во школото Лазо Трповски...
Англискиот ти е скоро интернационален и најважен јазик, плус детето 7 години има доволно му е еден странски јазик.. ако не и на арапски да го запишеНе само англиски,паралелно пиши го и на друг јазик,германски,француски,италијански или шпански(тие јазици ја држат титулат на ТОП 5) во светот,нека знае и друг јазик,сега само со англиски пак си никој и ништо.Јас ти предлагам шпански,најлесно влегува в тиква...
Сеа за сеа да...после ќе стане додека детето да порасне и мајчин јазик во секоја држава...зашо ќе му е само англиски?? зато паралелно и друг јазик најдоброАнглискиот ти е скоро интернационален и најважен јазик, плус детето 7 години има доволно му е еден странски јазик.. ако не и на арапски да го запише
Јас не, но ако се потрдуиш можеш да најдеш случајно ја отворив темава првпат ти го гледам мислењево во меѓувреме да не си направи работа ? ?Freedy znaes nekoj covek sto znae finski
Челенџ. Имаат бааги простории низ Скопје. Чим татко ми научи нешто таму на 50 години, топ се.Англиски за возрасни да не има предлог некој, имам идено 4г. ама дрво сум?Ми треба комуникација (пракса) правилата ги знам горе-доле знам доста зборови ама незнам да направам реченица
Студио за странски јазици Полио либра новаИма некој да препорача за германски освен центар за странски јазици?