Ако живееш во околина на Козле / Капиштец или Карпош 3 најдобро е во Филос. На неколку локации имааш училишта. Кај основното "Владо Тасевски", во школото Лазо Трповски...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не само англиски,паралелно пиши го и на друг јазик,германски,француски,италијански или шпански(тие јазици ја држат титулат на ТОП 5) во светот,нека знае и друг јазик,сега само со англиски пак си никој и ништо.Јас ти предлагам шпански,најлесно влегува в тиква...![]()
Сеа за сеа да...после ќе стане додека детето да порасне и мајчин јазик во секоја држава...зашо ќе му е само англиски?? зато паралелно и друг јазик најдоброАнглискиот ти е скоро интернационален и најважен јазик, плус детето 7 години има доволно му е еден странски јазик.. ако не и на арапски да го запише![]()
Јас не, но ако се потрдуиш можеш да најдеш случајно ја отворив темава првпат ти го гледам мислењево во меѓувреме да не си направи работа ? ?Freedy znaes nekoj covek sto znae finski![]()
Англиски за возрасни да не има предлог некој, имам идено 4г. ама дрво сум?Ми треба комуникација (пракса) правилата ги знам горе-доле знам доста зборови ама незнам да направам реченица![]()
Студио за странски јазициИма некој да препорача за германски освен центар за странски јазици?