Помош и препораки за избор на училиште за странски јазици

• Креатор на темата Креатор на темата dLt-Ed
  • Време на започнување Време на започнување
Јас успеав да најдам курс по Јапонски во Скопје. Проф. беше многу добра и интересна личност. Знаеше да се шегува за се, но беше и стриктна за предавањата никој да не забушава итн. Сите беа некаде 16+ години а јас бев најмал (15, пуста среќа). Предавањата беа многу интересени и забавни, но исто така многу се учеше од нив. Пред да прекинеме со часови бевме сместени некаде кај Буњаковец (Од Тетово сум, не ги знам местата во Скопје многу добро). Бев посветен на јазикот и успеав да научам голем дел од Хирагана (една од трите азбуки, остали се Катакана и Канџи). Предавањата беа на Англиски јазик за да се разбереме полесно еден меѓу друг. Ако сакаш повеќе информации, слободно пиши. Ќе ја прашам професорката за почетокот на часовите оваа учебна година. :)
малце касно одговарам, но дали би можеле да ја прашате професорката за следнава година? Сеуште сум многу заинтересирана за јапонскиот јазик

Кажувајте предлози некој што бил на интензивен курс Англиски во Скопје . Добар професор/ка, со фина цена и број на слушатели не повеќе од 8 луѓе .

За Јапонски да не успеал некој да најде нешто (во Скопје)? Имам сретнато само во Алфабетико мислам беше, ама тоа ми е мноооогу далеку.

Другари да ми кажете во кој центар во Скопје можам да го изучувам Шведскиот јазик?

Има ли во Тетово курс по Норвешки јазик?

598a32680b750f296994b4342b8ebff4.jpg

Imal li nekoj iskustvo so skolovo?

Zdravo, dali nekoj moze da mi kaze dali ima uciliste za angliski jazik vo Hipodrom?

Nekoj da preporaca dobra i eftina skola za germanski jazik vo aerodrom ili lisice? Moze i podaleku.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom