Фан клуб: Новак Ѓоковиќ

• Креатор на темата Креатор на темата Billa Bong
  • Време на започнување Време на започнување
epa ne vikaj togas dela samo srbite go praele toa poso izgleda ko da vikas deka oni go unistuvale svetskiot tenis so svoeto ponasanje a ustvari ne e taka...:smir::smir::smir:
РЕКОВ ДЕКА ГИ ЗЕМАВ ЗА ПРИМЕР пошто ме нервираат како народ, а ти ако си Македонец и ако не ти пречи тоа што со нив место да бидеме најдобри пријатели не викаат Фиром океј е твое мислење си е.

Пирло 21 јас сум со тебе, имаш моја целосна подршка, мме српско, тие ќе не викаат фиром а јас да навивам за нив, а бе гони ги таму!

Off
Srbija je prva priznala Makedoniju

Ovo je podforum sport i Новак Ђоковић a koga zanima politika ima mesto gde moze da ode i neka se bavi propagandom kakvi su Srbi, jebote sad cemo mi jos i da ispadnemo gori nego bugari (namerno malo b). Ne znam jesu ove prozivke upucene meni ili svakom Srbinu, a koliko sam primetio da sam jedini Srbin na ovom forumu onda su verovatno meni, mislio sam da ste bar malo pametniji, imate problem sa Grckom, Bugarskom, Albanijom, a izgleda da hocete i sa nama?

Novak je dobijao Nadala ali na brzim podlogama, na sljaci mu ne moze niko nista, odrace i Federera, kao sto je uradio u Hamburgu.

Zato ce Ana Ivanovic danas da osvoji.

можеби и ке освои
НЕ !!!!!!!!

ispadna deka duelot vo 1/2 megju djokovic i nadal bese finale pred finaleto....
od site protivnici djokovic najmnogu go namaci uspevajki da mu zeme 12 gema... kolku za ilustracija federer mu zema bedni 4 gema a ne bese ni blisku do osvojuvanje na set....

ama ciganov samo povreda go sprecuva da pobedi na zemja........

ispadna deka duelot vo 1/2 megju djokovic i nadal bese finale pred finaleto....
od site protivnici djokovic najmnogu go namaci uspevajki da mu zeme 12 gema... kolku za ilustracija federer mu zema bedni 4 gema a ne bese ni blisku do osvojuvanje na set....

ama ciganov samo povreda go sprecuva da pobedi na zemja........

да да , мутантов е несопирлив на земја , таква е подлогата бара исклучителна сила и подготвеност , а види оовој какво чудовиште е личи ли бе на 22 годишен дечко

да да , мутантов е несопирлив на земја , таква е подлогата бара исклучителна сила и подготвеност , а види оовој какво чудовиште е личи ли бе на 22 годишен дечко

nadal mnogu vreme pominuva vo teretana rabotejki na fizikaliite za razlika od djokovic na primer koj pojse vreme raboti na tehnika i na taktika.....

a inace primeti mu ja na nadal levata raka so koja igra a posle primeti mu ja desnata ........za 1/3 od velicinata levata mu e pogolema od desnata.....

ВЕЧЕРВА ЃОКОВИЌ МУ ОДРЖА ЛЕКЦИЈА ПО ТЕНИС НА НАДАЛ 6/1 7/5 ДЕНЕСКА ОД 19.00 ФИНАЛЕ ВО СИНСИНАТИ СО ЕНДИ МАРЕЈ.
А РАФА ЌЕ ПОЧЕКА УШТЕ МАЛКУ ЗА БРОЈ 1

браво за ноле
иако имаше една мала повреда успеа да победи:vozbud:

6:3 6:3 6:4..... па и не е лошо за почеток ....а за повредата нека се опамети за другпат да стави бандажа пред да излезе на терен и да се лизга како да е на песок...

Не играше така добро ко на Олимпијадата. Треба да се поправи ако сака да ги победи Федерер и Надал. Иде на Федерер во полуфинале, а Федерер бил у неверојатна форма. Го згазил тој у прво коло.

Bravisimo NOLE, sekoja cest na pobedata. Raka na srce protivnikot voopsto ne bese zgoden, taka da pobedata si ima svoja tezina. Samo napred Nole, vidimo se u finalu :cuc::olee::olee::cuc:

Сакам овојпат Ѓоковиќ да го освои.
Минатиот пат имаше огромни шанси против Федерер и сега заслужува да го освои!

ноле мајстореееееееееееееееееееееее

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom