Да не биде џабе сум тагиран, одвај чекам да се пензионира Новак, за да престанам да се преправам дека го сакам и следам овој грозен спорт.
Патем, дечково Алкараз не само што не е антипатичен, извесна етикета што може да се залепи за шпански спортисти, туку ми е и крајно симпатичен. Ме купи во полуфиналето на Ролан Гарос, кога се повреди и наместо да предаде, а имаше причина, издржа машки против Ноло. Без гестикулации, медицински, влечења, сосема достоинствено и спортски.
Мислам дека е директен наследник на Ноло и дека на крајот, по стилот и највеќе на него потсетува. И ако го заобиколат повреди, може навистина многу да постигне во овој спорт. Дотолку повеќе што нема да се бори со Федерер и Надал, туку со Циципас, Калин Ивановски и Ѓорѓи Крстевски.
7,051 likes, 189 comments - sport.klub on April 2, 2024: "Svetska ekskluziva: Goran Ivanišević je ekskluzivno za Sport klub dao prvi intervju posle rastanka s Novakom Đokovićem (sreda, SK1 17.50) Govorio je Đokovićev doskorašnji trener o razlozima rastanka i razgovoru vođenom u Americi, o tome...
Video on koht, kus saad nautida nii videoid kui ka telesarju. Vaata uusimaid meediumiklippe, avasta originaaltelesarju ja ole kursis oma lemmikloojate sisuga.
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.