ЕУРО 2020 - Група Б (Данска, Финска, Белгија, Русија)

• Креатор на темата Креатор на темата ManUtdChampions
  • Време на започнување Време на започнување

Кои репрезентации ќе се пласираат во нокаут фазата?

• Вкупно гласачи
    54
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Според последните информации стабилен бил, али изгледа толку од фудбалската кариера после овој случај....
Nalet i fudbal i sve, cocekot ziv da ostane, da ne zacrnuva zena i deca mali

Жално е сепак, прав лидер беше на данската репрезентација и од еднаш вака да му заврши се.

Гледам по сликиве репрезентативциве на Данска сите свртени со грб, плачат, во шок, што е нормално кога гледаш дека другар/брат од репрезентација ти се бори за живот, само Кјаер единствен гледа во него и не го остава не се мрда од таму.

Капитениште.

UPDATE: Denmark midfielder Christian Eriksen was conscious and raised his hand when he was carried from the field

Constantin Eckner @cc_eckner He is conscious. Hoping Christian #Eriksen makes a full recovery.

Гледав ракомет, сменив канал да видам резултат и гледам match suspended. Отворив овде да видам што се дешава.

Ми беше еден од омилените додека играше во Тотенхем.
Ептен ме израдува сликата дека е жив. Солзи од радост ми дојдоа во очи. Дај боже да се оправи. Издржи машко.

Браво Кјаер, убаво се гледа на видеото како го трча пола терен и стига одма до него за да го спаси.

Ова е важно затоа што кај нас тие обуки за прва помош никој не ги зема озбилно. Без разлика дали некои обуки што сме ги имале (или требало да ги имаме) за време додека сме иделе во школо или после кога сме полагале за Б.

Сето тоа се завршува онака без врска, ниту некој бара да научиш, ниту некој сака да научи. Тука сите што се вртиме сега по темава да не соберат, дали двајца ќе знаат што треба да се направи.

По триста стресови на работа денес, доаѓам дома и пуштам фудбал да се релаксирам, а наместо тоа... Ептен се потресов. Само се надевам дека ќе биде добар, ништо друго не е важно во моментов.

А на тие кретените што пишуваа лажни вести или click-bait наслови, ММЕ!

Нема поголемо дно од македонските нет портали. Направија драма за 100 села, од слики на Ериксен како дете до неговата моментална ситуација. Погледнете која му е жена на Ериксен, видете што она изјави за својот сопруг КЛИК.

Исус да ве кликне, говеда неизживеани.

После се, јас мечот би го одложил за утре во некој термин пред првиот меч на програмата. Важно е што тој што требаше излезе како победник.

Каква нервоза претрпев денес од синоќа изгубив пасош цела ноќ и сабајле го барам баш сега пред идење на Европско око немам склопено нервоза у највише пушташ да гледаш фудбал да се релаксираш и ова се дешава ноге ми се пресокоа снага ми се стресе морав да работа да излезам.
Само да е добро како што пишуваат некои медиуми.(y)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom