Коронавирус (COVID-19) - Општа дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата A__
  • Време на започнување Време на започнување
Го читам насловот, си велам овие 31 којзнае какви работи правеле, тепале, убивале, силовале, се дрогирале..Продолжувам да читам... немале ковид сертификат. :popce:

Болката им е тоа што не испоумревме сите што не сме вакцинирани за да речат: аха, ко ви велевме...

Е сега тоа ,,аха" си го голтнаа и очогледно им се враќа на погрди начини...
Не баш. Па и ние не изумревме и сега што. Никој не рече дека ќе умрете туку ќе си го намалите ризикот.

Backlash za nevakcinirani imalo od sekogas, duri ne primanja vo gradinki i skolo bukvalno pola godina pred covid. Glasni vakseri sto bea togas se istite denes. Merkite donekade bea opravdani bidejki nevakciniranjeto otide viralno, sto obicno samo po sebe e red flag. Ako bidam condescending bi rekol akcija i reakcija. :icon_mrgr:

Inace vcera go napraviv prviot moj brz test u zivot, requirment za zurka.

Negative gang gang
Јас мислам дека со сите овие глупости и овој терор што го прават последните година дена, само ќе придонесат луѓето да почнат да не ги вакцинираат децата ни со стандардните (редовните) вакцини.

Омикрон е вакцината која што не успеавме да ја направиме. Да имаме ум како што немаме, треба во овој момент да се отвори се и да се укинат маските.

Таа стратегија ја следат Данска, Шведска, Британија, Израел ...

Другите го следат СЗО за вакцинација, наметната како стратегија за решавање на пандемијата од Бил Гејтс.

Го читам насловот, си велам овие 31 којзнае какви работи правеле, тепале, убивале, силовале, се дрогирале..Продолжувам да читам... немале ковид сертификат. :popce:
Јас не знам каде е ова секој ден што кажуваат по медиуми, во Тетово затворени објекти, во Кочани, во Охрид, не знам каде.
Во пракса, последните месец и повеќе ни бара некој сертификат некаде, ни доаѓа да проверува. Најверојатно маска за по медиуми, колку да се одржува глупоста во живот.

Мислев дека ова со СИДА -ва и ковид вакцините е само во главите на теоретичарите на заговор и целосно го игнорирав, но изгледа пак овие 'лудиве' ќе излезат во право.

Не знам дали знаете, но имаат откриено високо вирулентна верзија на СИДА во Европа.

Highly virulent HIV variant found circulating in Europe

Сега пронајдов научен труд од 2014, во кој се тврди дека некои вакцини кои користат Адено вирус можат да предизвикаат зголемена инфекција со СИДА. Конкретно еве го научниот труд и главен научник е се разбира, никој друг, туку господинот наука, Антони Фаучи.

Immune Activation with HIV Vaccines

Сето е објаснето во Форбс од 2020 година.

Researchers Warn Some Covid-19 Vaccines Could Increase Risk Of HIV Infection

273794354_10219898625392035_1475474351065268517_n.jpg

Автоматски споено мислење:

Мислев дека ова со СИДА -ва и ковид вакцините е само во главите на теоретичарите на заговор и целосно го игнорирав, но изгледа пак овие 'лудиве' ќе излезат во право.

Не знам дали знаете, но имаат откриено високо вирулентна верзија на СИДА во Европа.

Highly virulent HIV variant found circulating in Europe

Сега пронајдов научен труд од 2014, во кој се тврди дека некои вакцини кои користат Адено вирус можат да предизвикаат зголемена инфекција со СИДА. Конкретно еве го научниот труд и главен научник е се разбира, никој друг, туку господинот наука, Антони Фаучи.

Immune Activation with HIV Vaccines

Сето е објаснето во Форбс од 2020 година.

Researchers Warn Some Covid-19 Vaccines Could Increase Risk Of HIV Infection
Нова Реалност, маска ќе се вади само за јадење, кондом само за мочање :(..Депопулација на најјако

За сите пропаднати мерки политичарите си побараа виновник. Знаеме дека за вакцините на крај ќе речат тоа беше ваша одлука никој не ве тераше со сила.

Е па во Австралија има избори и дојде тој момент :D
Премиерот...

@Aceso
„Kjuti, svitkaj si ja opaskata i pokrij se za da ne te gledaat lugjeto.. (u prevod ne komentiraj vekje)“

И по трет пат ќе те цитирам со истото, па ти по трет пат пријавувај го постот дека те навредува...
Најгласна беше со критики, сега кога те критикуваат си татина маза, ко некоја тинејџерка што и маваат хормоните у глава па мисли господ за м*да го има фатено па не смее никој ништо да и спомне (а можда и си тоа, па затоа такво однесување)..

Три дена те нема да коментираш на темава, изгледа остана без аргументи или сепак ме имаш послушано и си ја свитка опашката...

Омикрон е вакцината која што не успеавме да ја направиме. Да имаме ум како што немаме, треба во овој момент да се отвори се и да се укинат маските.

Таа стратегија ја следат Данска, Шведска, Британија, Израел ...

Другите го следат СЗО за вакцинација, наметната како стратегија за решавање на пандемијата од Бил Гејтс.
... омикрон е сојот на последна мутација на коронавирус не е вакцина, заштитните маските не би рекла да се укинат барем не во затворен простор каде има собрано толпа на луѓе и не се знае кој што носи во себе, додека на отворен простор треба слободно да се диши без заштитна маска, но со почитување на дистанца при блиска средба,

... размислувам како се следи све во врска со антиковид вакцината, инфицирањето, терапија, антитела после антиковид вакцинирање или прележување, но никој не ги следи тие луѓе (ретки, но сепак ги има) кои имаат природен имунитет кон коронавирусот, а не се ниту инфицирани или прележани, ниту пак антиковид вакцинирани едноставно во нивниот организам коронавирусот ништо не може да направи!

... размислувам како се следи све во врска со антиковид вакцината, инфицирањето, терапија, антитела после антиковид вакцинирање или прележување, но никој не ги следи тие луѓе (ретки, но сепак ги има) кои имаат природен имунитет кон коронавирусот, а не се ниту инфицирани или прележани, ниту пак антиковид вакцинирани едноставно во нивниот организам коронавирусот ништо не може да направи!
Sega uste to mi fali, da pocnat nekoj priuceni doktori da me sledat. Pu pu kasni si go jazikot :mad:
Автоматски споено мислење:

@Aceso
„Kjuti, svitkaj si ja opaskata i pokrij se za da ne te gledaat lugjeto.. (u prevod ne komentiraj vekje)“

И по трет пат ќе те цитирам со истото, па ти по трет пат пријавувај го постот дека те навредува...
Најгласна беше со критики, сега кога те критикуваат си татина маза, ко некоја тинејџерка што и маваат хормоните у глава па мисли господ за м*да го има фатено па не смее никој ништо да и спомне (а можда и си тоа, па затоа такво однесување)..

Три дена те нема да коментираш на темава, изгледа остана без аргументи или сепак ме имаш послушано и си ја свитка опашката...
Otsekogas si bese takva, uste cooliris ko bese.
Placipice :toe:

@Aceso

Или се опамети да не си губи време со глупости.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom