U Izraelu, jednom od svjetskih šampiona cijepljenja, imaju rekordan broj teških oboljenja od covida
Ukupno je 1229 pacijenata hospitalizirano zbog teškog oblika covida, što je najviši broj od početka pandemije, objavilo je ministarstvo zdravstva

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ти благодарам за добронамерниот совет, но совети воопшто не прифаќам од никој, а камо ли од некој на форум.Извини, но рецептот те е скроз погрешен, катастрофа...тоа што ти си имал среќа да имаш поблаги симптоми, не значи дека некој исто така заразен, кога би отишол да тренира ,трча или било која друга физичка активност ке ја прави, може да се онесвести и да добие други здравствени проблеми.
Втора работа, срамно е што ти лајкнале неколкумина, но заразен со вирус,ТИ СИ ОДЕЛ ВО ТЕРЕТАНА, СИ СЕ ШЕТАЛ НАДВОР.....и после кој ја шири заразата!!!!
Казни треба да се воведат за тие што болни шетаат, дебели казни затоа што очигледно е дека се нема совест за другите.
Континуирана кашлица еве втор месец, најверојатно ми стана хронична.Дечки како е постковид? Имате ли некои симптоми? Болки во зглобови, мускули, замор? Чисто информативно ме интересира.
Проверете си пнеумослајд и брис од нос и грло за бактерија. Нешто слично се случуваше кај мене у фамилија, матичната научила нов збор "постковид" и сега се и е тоа.Континуирана кашлица еве втор месец, најверојатно ми стана хронична.
Нема шанси да је Факе!може е Факе, ама се уште , 15 ч стои на ФБ..
![]()
Со изразени симптоми и позитивен ПЦР тест на 24.01 значи поминати 16 дена, нема никаков проблем кај мене и домашните. Се си е исто како и порано, како да не сме ни биле болни. Фала Богу!Дечки како е постковид? Имате ли некои симптоми? Болки во зглобови, мускули, замор? Чисто информативно ме интересира.
Нема шанси да је Факе!
точно е ова, ги купила во декември 2021. Така се праат париможе е Факе, ама се уште , 15 ч стои на ФБ..
![]()
Јас фатив корона, август месец изгубив мирис вкус на два три дена само други симптоми немав, од тогаш некои мириси и вкусови ми се изменети, пример мирисот на пржено варено јајце бензин кромид ми е скроз различен непознат од порано нов вид на мирис и вкус ми имаат овие работи.Дечки како е постковид? Имате ли некои симптоми? Болки во зглобови, мускули, замор? Чисто информативно ме интересира.