Коронавирус (COVID-19) - Општа дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата A__
  • Време на започнување Време на започнување
Извини, но рецептот те е скроз погрешен, катастрофа...тоа што ти си имал среќа да имаш поблаги симптоми, не значи дека некој исто така заразен, кога би отишол да тренира ,трча или било која друга физичка активност ке ја прави, може да се онесвести и да добие други здравствени проблеми.
Втора работа, срамно е што ти лајкнале неколкумина, но заразен со вирус,ТИ СИ ОДЕЛ ВО ТЕРЕТАНА, СИ СЕ ШЕТАЛ НАДВОР.....и после кој ја шири заразата!!!!
Казни треба да се воведат за тие што болни шетаат, дебели казни затоа што очигледно е дека се нема совест за другите.
Ти благодарам за добронамерниот совет, но совети воопшто не прифаќам од никој, а камо ли од некој на форум.
Друга работа, околу мене ретко да се нашол некој и ако имало сигурно сме се разминале на растојание од 5-6 метра. Ако прочита во теретана влегов дури по една недела.
Трета работа, посекако секој ќе се инфицира, дали денес, дали утре, дали по месец, така да нема логика во ,,криењето".

може е Факе, ама се уште , 15 ч стои на ФБ..
273507027_3238982653052505_6896368027351202790_n.jpg

Дечки како е постковид? Имате ли некои симптоми? Болки во зглобови, мускули, замор? Чисто информативно ме интересира.

Дечки како е постковид? Имате ли некои симптоми? Болки во зглобови, мускули, замор? Чисто информативно ме интересира.
Континуирана кашлица еве втор месец, најверојатно ми стана хронична.

Eve vi odlicka studija, pa koj razbira ce razbere :vozbud:

Континуирана кашлица еве втор месец, најверојатно ми стана хронична.
Проверете си пнеумослајд и брис од нос и грло за бактерија. Нешто слично се случуваше кај мене у фамилија, матичната научила нов збор "постковид" и сега се и е тоа.

На крај излезе накалемена бактерија, со специфичен антибиотик за 2 дена кашлицата прекина.

може е Факе, ама се уште , 15 ч стои на ФБ..
273507027_3238982653052505_6896368027351202790_n.jpg
Нема шанси да је Факе!

Како прво на фејзбук е, второ во готовина е купено за 6,7. Нема заебанција тука.

Со изразени симптоми и позитивен ПЦР тест на 24.01 значи поминати 16 дена, нема никаков проблем кај мене и домашните. Се си е исто како и порано, како да не сме ни биле болни. Фала Богу!
Инаку вчера сепак направивме последна контролна лабараторија ете за секој случај, кај сите нас резултатите се одлични. :)

Јас фатив корона, август месец изгубив мирис вкус на два три дена само други симптоми немав, од тогаш некои мириси и вкусови ми се изменети, пример мирисот на пржено варено јајце бензин кромид ми е скроз различен непознат од порано нов вид на мирис и вкус ми имаат овие работи.

Мене све ми имаше мирис/вкус на оние зачинетите кикирики ко помаранџасти топчиња.

Ееепа ете како е без мирис, вкус. Грозоморно.
Дајбоже нека ви е само тоа

Sent from my 4047X using Tapatalk

@Lurtz @TrendS

Најверојатно ќе ја продолжат важноста на сертификатот за прележани лица. Ќе знаеме до крај на денот.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom