Premier League - Season 2019/2020

• Креатор на темата Креатор на темата The Accountant
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион 2019/2020 во ЕПЛ?

• Вкупно гласачи
    280
Статус
Затворена за нови мислења.
10 гола во ПЛ на 21 година за Абрахам (y)

Ако остане цела кариера во Челзи може да очекуваме 100ката да ја помине без проблеми (y)
Автоматски споено мислење:

Ок, батали тоа, ако остане до крај на утакмицава може 100ката да ја помине без проблеми
Од ко реков дека не го бива 150 гола даде :D

Ќе биде јака битката за златна копачка годинава.

Ги имаме Тами Абрахам, Аргентинскиот Тами Абрахам, Египетскиот Тами Абрахам, Финскиот Тами Абрахам, Англискот Тиму Пуки...ќе биде јако

Јас си ги повлеквам сите лоши зборој кажани за Тами Абрахам, и длабоко му се извинувам од срце :backa:

зошто гаден ?

Зошто има нула почит спрема противничките играчи и клубови,зошто Хофенхајм го направија човек а тој кога му даде гол му се слече по гаќи славеше..доволно ти кажва за каков чоек се работи

Абрахам ли е Дрогба ли е? За дечково слушнав претходната сезона и не верував дека ќе се врати во Челзи и ќе биде достоен првотимец. Знае Лампард што прави. Туку што се случува со Кристал Палас. Потоп доживеа.

Багзбиевите Бебиња е фонетски ептен добар надимак.

Не знам за екипава на Френк како би ги викале?
Frank's Fuckers? :D
Lamps' Lads?

Кога спомна Багзи , мене на друг човек ми текна кој нема врска со фудбалот. :tapp:

Зошто има нула почит спрема противничките играчи и клубови,зошто Хофенхајм го направија човек а тој кога му даде гол му се слече по гаќи славеше..доволно ти кажва за каков чоек се работи

Само што ги опиша сите бразилци и други латиноси во постов:D

Волвс почнаа да личат на екипа како Палас, Њукасл. Ништо не играат, има полувремиња каде што не искачаат од своја половна. Еден Барнли ги издиминираа ама спасија гз во последна минутаѓ

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom