Кој бенд сакате да дојде во Скопје?

• Креатор на темата Креатор на темата moskva_bojan
  • Време на започнување Време на започнување
Големата четворка во Македонија :vozbud:
METALLICA
SLAYER
MEGADETH
ANTHRAX
Шансите се 0,009%

Знам дека нема да се остварит ама во секој случај сакам Pink Floyd... тогаш ќе славам три дена и три ноќи :)

Radiohead!
Според актуелноста на групите кои гостуваат кај нас, како Pet Shop Boys на пример, Radiohead би требало да гостува некаде помеѓу 2030 - 2035 година. Да сме живи и здрави!

Јас сум скромен. Мизар и Архангел у стари состави :cuc:

Не си баш скромен, туку ме потсети на Архангел и Санаториум во старите состави заедно. Сеуште се каам што ги пропуштив на Таксират 1+2.

Не си баш скромен, туку ме потсети на Архангел и Санаториум во старите состави заедно. Сеуште се каам што ги пропуштив на Таксират 1+2.

Скоромен у поглед на тоа дека не се странци и не се толку големи имиња во светската музичка сцена, за кај нас се богови тука муабет нема :)

И да, и јас би се каел :(

Да тој беше еден од оние моментите за паметење и неочекуван пресврт, искрено Убермакедонише пошто е поагресивна супер му легна на Перо.

Иначе иако можам многу да ги набројам со моменталното расположение би сакал
Motorhead
Dream Theater

доволни би ми биле како доза да ме држат некое подолго време.

Pearl Jam - беа и у Загреб и у Атина. Се некако ја одминуваат Македонија. 2006та ги донесоа Pet Shop Boys или како и да се викаа - како подобар избор :uvo:

Сакам пак Machine Head

Мислам дека по концертот на Кале кога дојдоа едвај 300 души, дечкиве никогаш повеќе нема да ти дојдат во Македонија!!! Страшен концерт! Браво за Машин и браво за сиииите 300 души што дојдооа на тој концерт. Срамота!!!

Paramore
Linkin Park
Red Hot Chili Peppers
Барем еден од овие :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom