Карти!

• Креатор на темата Креатор на темата Billa Bong
  • Време на започнување Време на започнување
Ево се порадва и побратимов малце. Петнајсет брзинец специјално за него.

2m487yx.jpg

Еј нон стоп сте се отварале..не е интересно така:)
Нема ли кога ке направеш хант одма 300 разлика:):):)

Од карти само зелената маса ја поштуем :toe:
poker-chips-cards.jpg

играм карти летово посебно :vozbud: некогаш со домашниве, фамилијарно некогаш со другари. по интересни игри ми се табла,ром и макао

Игравме пак хант, ама тројца сеа. Ги збиксав Пул Грл и побратимов по брза постапка и одам на спиење сеа пошо сабајле на нива сум.

2n0r8lz.jpg

Како шо мојте да забележите играта ми беше под контрола цело време, иако на почетокот ги држев изедначени да сме тро за да не им е досадно да се ногу кренати горе. Ама то е, кога тогаш морав да ги унесреќам и ги испимплав. Ајде дечки другиот викенд појќе среќа. :smir:

Ме дрогират со тирамису и после требит да пишам по теми ко некој ут. Ама ај.

4qk5za.jpg

:pipnianus:

Со карти најчесто играм покер а и табланет друго не знам:kesa:

Ме издрогира овај со водава и после ќе губам и ко ут ќе пишам по темиве...

21d2wp5.jpg

Ко шо глеате го сустигвев при крај, да изигравме уш шес ступчиња миљон разлика ќе го јадеше ама то е.

Играм кога се има "време за тепање". Најмногу играм бриџ, лора (кога сме повеќе души), макао, уно и така....

порано само играв на одмор у лето али сеа земав покер сет така да почесто играм, по саат на ден отприлика :wink:

Картите би ги стаел на второ место, нормално после гитарата.. По игрите не сум толку колку што сум по финти :) Знам над 70 финти со карти.. Дури нарачав 2 шпила оригинал бајсикл карти од америка, ги добив.. :) Едноставно неможам без карти :)

ми текна една идеја ако сака некој турнир во кент или бриџ да направиме .. но не знам каде би можело да се изигра тоа

Највеќе играм кент, бриџ, табланет, макао и се разбира ПоКеР (знам да играм многу али сеа во тренутаков не ми текнува):pipi: А највеќе играм на плажа, дома многу многу ретко речиси никад и то

Мене ме интересира дали некој знае како се преведуваат хант/бриџ и макао на англиски? Сакам да ги најдам овие игри ако ги има он-лине?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom