обожавам карти да играм, со мајка ми и братучед, а и со другарките бриџ, а со дедо ми табланет и тоа во пиво знам да се заиграм бриџ со саати и онака си уживам пошо добро ми оди
Последен пат играв карти на одмор минатото лето. Игравме магаре (а во таа игра сум цар) и имаше многу смеење и нормално викање Карти играв многу порано и омилена игра покрај магаре ми е и макао.
Бриџ, макао, магарец, црн поп, покер. Од се по малку знаеме да поиграме со другарите. Претходното лето посебно бриџ и макао ги отепавме од играње веќе досадни ми станаа. А сега во последно време најмногу покер играме најчесто на пиво.
Карти обожавам да играм. Со баба ми порано игравме тонч и табланет,а сега со другарките некогаш играме бриџ,макао,кент или табланет. Почнав и на интернет да играм табланет.
Често на сестра ми и покажувам некои трикови со карти или пак градиме кули.
Не сум нешто многу по картите.
Порано се случуваше да седнам некој дома и да го гњавам за да играме,ама веќе и тоа не.
Знаев повеќе работи ама сега само табланет,макао и кент ми текнуваат.
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.