Цртање

• Креатор на темата Креатор на темата street chic
  • Време на започнување Време на започнување
Сум цртал графити и карикатури многу. Пробав и со графика и добро ми одеше.
Сакам некоја авангардна уметност или да се научам подобро да цртам портрети.

Може одвреме на време да нацртам нешто но не цртам многу убаво...Немам идеи, ако гледам од некаде ке го нацртам убаво!!Во последно време ме интерсираат графитите повеќе:)

цртаам..ептен многу..in fact, и у моментов цртам...огромна пасија ми е..на моите дома им здосади од цртежите:icon_mrgr

Не ме бива за портрети, али за пејсажи ми нема маж :kez:

Сакам да цртам во слободно време, посебно портрети и мислам дека не ми иде толку лошо:).

Obozavam da crtam, inaku pravam i tetovazi (za 1mesec, i za 2 godini) mozam da kazam deka toa mi e opsesija...abre umetnicki duh..toa e..

Е добро де, човекот се понуди да помогне на некој што би му била потребна помоши сака да научи, нема ништо за крстење и смеење.. :/

Навистина ме мрзи да ставам слика по слика, па еве ми го профилот на девиант со неколку илустрации, гуштер сум во цртањето, но со тек на времето, то ест со вложен труд сигурен сум дека ќе се подобрам..:)
www.LostArtist99.deviantart.com

Е добро де, човекот се понуди да помогне на некој што би му била потребна помоши сака да научи, нема ништо за крстење и смеење.. :/

Навистина ме мрзи да ставам слика по слика, па еве ми го профилот на девиант со неколку илустрации, гуштер сум во цртањето, но со тек на времето, то ест со вложен труд сигурен сум дека ќе се подобрам..:)
www.LostArtist99.deviantart.com
Така е...бујрум па учи, од дилетанти нема да научиш:helou:
http://aleksandar-sotirovski.blogspot.com/

Сакам да цртам али некако слабо ми иде..:icon_bigg

Убаво цртам го наследив тоа од таткоми таа дарба која никогаш не ја развив ниту усовршив а колку само ме замараше прфесорката по ликовно и ми цркаше ...инаку кога немам што да правам цртам тетоважи онака и после си ги носам у школо си ги сенчам си ги боја занимација на часови па почнав и по школски да цртам по вратови раце и а на мене си цртам најмн ми одговара околу глуждот и малце понагоре и можеби забегаф од темата но сепак и ова е цртање уметност:smir:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom