За што сакаш лого да црташ за форуми за интернет страни за коли за облека наведи бе братче па јас ке ти дадам идеја
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
За што сакаш лого да црташ за форуми за интернет страни за коли за облека наведи бе братче па јас ке ти дадам идеја
Ти ако имаш навистина желба за цртање логоа и слично, сам ќе си побараш низ интернет, ќе си почнеш да учиш фотошоп не да бараш инспирација по форум.
Најдобро намерно ова!
Па ти си исшла на тоа снаѓи се па живиNe crtam, ne me biva ic za crtanje, edinstveno so znam da nacrtam e kukja i cveke drugo nis. I u skolo dodeka ucev likovno crtez ne nacrtav, ili skolskite mi crtaa ili doma mama mi crtase i boese za da imam so da pokazam ako mi pobarat crtez sledniot cas.
После 3 години фаќам молив у рука, па викам ајде да споделим со вас што зафрши пред 15 мин...
![]()
:helou:
Mmogu dobro sekoja cest ama imase dobra inspiracija i morase dobro da ispadne :back:
јас нацртав добра слика али неам софтввер сеа за скенерот оти ставив windows 7-ца кој ќе најдам софтвер за скенерот ќе поставам веднаш![]()