Цртање

• Креатор на темата Креатор на темата street chic
  • Време на започнување Време на започнување
За што сакаш лого да црташ за форуми за интернет страни за коли за облека наведи бе братче па јас ке ти дадам идеја

За што сакаш лого да црташ за форуми за интернет страни за коли за облека наведи бе братче па јас ке ти дадам идеја

За што било братче... само некое лого ама да е добро... не ми текнува ама ич

Па првин треба да се одлучиш за што па тогаш да почнеш да размислуваш. Еве почни со некоја нова компанија за гравички картички или така нешто

Ти ако имаш навистина желба за цртање логоа и слично, сам ќе си побараш низ интернет, ќе си почнеш да учиш фотошоп не да бараш инспирација по форум.
Најдобро намерно ова!

Доборо ако нема идеја тогаш може да му се помогне али без идеи во ова брат тешко оти константно мора да имаш идеи и да го замислиш во глава првин па после да го изработаш дали со рака или со фотошоп

Ти ако имаш навистина желба за цртање логоа и слично, сам ќе си побараш низ интернет, ќе си почнеш да учиш фотошоп не да бараш инспирација по форум.
Најдобро намерно ова!

Photoshop Знам да го работам него сакам со рака... а не ми текнува:toe:

Кажи каков смер еве јас ти реков изработај лого еве за кола некоја фирма македонска да биде

Па си цртам освен графити,манги...али ретко коа се наоѓа време онака

Ne crtam, ne me biva ic za crtanje, edinstveno so znam da nacrtam e kukja i cveke drugo nis. I u skolo dodeka ucev likovno crtez ne nacrtav, ili skolskite mi crtaa ili doma mama mi crtase i boese za da imam so da pokazam ako mi pobarat crtez sledniot cas.

Ne crtam, ne me biva ic za crtanje, edinstveno so znam da nacrtam e kukja i cveke drugo nis. I u skolo dodeka ucev likovno crtez ne nacrtav, ili skolskite mi crtaa ili doma mama mi crtase i boese za da imam so da pokazam ako mi pobarat crtez sledniot cas.
Па ти си исшла на тоа снаѓи се па живи :vozbud:

После 3 години фаќам молив у рука, па викам ајде да споделим со вас што зафрши пред 15 мин...
img175.jpg

:helou:

јас нацртав добра слика али неам софтввер сеа за скенерот оти ставив windows 7-ца кој ќе најдам софтвер за скенерот ќе поставам веднаш :)

Mmogu dobro sekoja cest ama imase dobra inspiracija i morase dobro da ispadne :back:

Најбитен е мотивот :)

јас нацртав добра слика али неам софтввер сеа за скенерот оти ставив windows 7-ца кој ќе најдам софтвер за скенерот ќе поставам веднаш :)

Ајде друже чекаме... нека живне малку темата, ќе пробам јас нето да нацртам со новиот графит, па ако излезе нешто добро ќе постирам :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom