Цртање

• Креатор на темата Креатор на темата street chic
  • Време на започнување Време на започнување
И Јас цртам највеќе графити..

Обожавам да цртам, најчесто цртам со молив немам живци да бојам:kesa:

Ја немам ич талент за цртање...а на факултет по предметот Техники на цртање умирам...најжалосно од се е што во прв семестар за домашно ни даде 162 цтрежи, а сега во втор семестар 138...ја ги цртам ама не ми ги признава зашто не ми се квалитетни цртежите и така...се мачам:nesvest::kesa:

поштовање до сите што се трудат...кој црта графити одма коментар кај мене и сенд слика ...:baeh:

Па што си пишал? :toe:

Обожавам да цртам насекаде по листови, по тетратки по маси, кај стигнам.

Зборот ми беше дека не ме бидува за цртање,не дека не цртам :)

Обожавам да цртам, постојано нешто цртам кога ми е досадно....

не цртам графити,само трибал,флејм трибал итн

Цртам од зорт на ликовно :(

цртам претежно графити:vozbud: и + тука таму по некоја 4кртаница али у последно време многу сум мрза:toe:

Од преголема доза на досада(аматерско е отпоќе i know :)) плус кај ракана малку отпоќе типон е зезнат,ама јебеш га немав гума:)
11v7gwx.jpg

Не знам шо ми е летово ич не фатив а инаку морам од факултетот се бара само што понекогаш тупам во однос на практичните предмети со перспектива и објекти немам проблем па и со ликови вежбав анатомија цртав черепи :) сенчањето ми е ок со сликање почнуваме од втора но треба многу вежбање ама јас мрза ме влечи и филозофирање и читање книги и окапување на форум така да ке морам да се загреам деновиве :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom