Цртање

• Креатор на темата Креатор на темата street chic
  • Време на започнување Време на започнување
Mn sakam da crtam crtani likovi od CN hahaahahaha i orientalni raboti i se so e povrzano so priroda (ziva) posebno drva, oblaci, vinozita, sonca....

u globala ne se bavam so seriozno crtanje nego onaka kako so se osekjam u momentot crtam i od inspiracija...

interesno mi e koga ke nacrtam neso abstraktno i neznam ni samata so e ali nema veza hahahahahaaahahahahahahah...:smir:

Обожавам да цртам обично нешто поврзано со тоа како се чувтвувам во моментот, некако ме исполнува мајката...шознам :)

Цртањето ми беше хоби до пред 1-2 години и престанав. Незнам зошто иако добро цртам, секогаш ги имав најдобрите цртежи во основно, потоа средно:). Се нервирам што никогаш не научив да цртам портрети, не ја знам техниката лицето да добие длабочина ама ваљда ќе научам некој ден.

Јас мн цртам иако не знам и не ме бива едноставно цртам ...го сакам цртењето и со малку вежбање сеа цртам мн подобро:)

Аххххх се исплаќаше:vozbud:
Цртежот ми беше изложен во киноно и сега е урамен во гимназијана одма кај канцеларијата:pipi:

Цртам и тоа премногу.. Понекогаш се заборавам и ги изоставам другите обврски..
А најчесто креации.. Си имам талент и си го сакам и си го негувам додека можам..
Сон ми беше монед креатор.. Али утнав работа... Отидов медицина :Ѕ

ја се бавам со школско цртање..т.е цртање за време на часови у школо... тоа е модерно на денешницава...

Има некој што се заебава со цртање на манга, аниме, нешто comics или пак друго? :)

училишно цртање да си правам некој чудни дизајни на автомобили на часовите по хемија биологина математика..... на сите немам скенер та инаку ке ви представев нешто

Јас врска немам од цртање:kesa::kesa:

До 1 година цртавме, сега во втора учеме уметници слики и сл :)
Инаку добро цртам :)

Цртам пер,највеке графити и коли и највеке у школоно на часои пошо тогаш се убивам од досада,не сум лош али не сум ни добар у цртање,али се трудам,или боље кажано се трудев,сега некако сум мрзлив и немам инспирација,ај можда од вас ке ми дојде некоја идеја па ке цртнам нешо...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom