05-11-2005 Tiesto @ Skopje Fair, Macedonia - ОФИЦИЈАЛНО!

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Точно така!

Завчера немаше информација на страната

Сега е веќе друго

:hey3:

Ја коа го слушав тиесто никој не ни знаеше за него и кога го спомнував сите ме праеа луд , демек кој е тој ?!
После олимпијадата сите знаат за него.
А сеа се искомерцијализира и коа ќе се спомне негово име имаш оваква реакција : Leeeeeeeej еј закон е !
Уствар слушал само некои траки као лав камс , трафик и некој залутан мих , мада неам јас ништо протиф ниф.

И шо?

И да ми се свиѓаат и знам 3-4 траки од него се на се, неам право да отидам и да ги слушнам за душа? Мора по цел ден да бидам затворен во соба и да бидам посветен на слушањето на неговите траки за да имам право да отидам и да го слушнам? Ах бе... чуден народец сме...

Реков дека имам нешто против тие ? Или дека не треба да дојдат тие ?
Не.Кој сака нека дојде.
Не е народот чуден , такво ни е општеството , така не социјализирале сите сме такви.

DJ Lucca

ја идам за ДЈ Lucca, кој го ее тесто...

http://www.lucca.cz/images/gallery/29.html

не респектирам многу техно музиче али коа врти невеста, поготово као дотичнава, се создава некој посебен шмек.
и да не го заборавиме the one and only: DJ Babura!

одам на тиесто рака ке сечам, barber's adagio for strings да слушнам, и миксот од Southern Sun, и сите остали песни, на рамо да му плачам!

........добро, исклучувам Drama Queen mod-от. :P :D

Јас многу сакам да идам, али ако не најдам нешто гратис тешко да идам. Не ми е јасно.... Лани беше 600 денари карта, кога беше у Колсеум, кој едвај собира 2500 луѓе (еве и 3000 нека бидат), во Софија на 27ми мај беше 20 лева = 600 денари, каде имало околу 10 000 луѓе, кај нас на Саем 1000 денари. Чекај бе малце - кого мислат да крадат Авалон? Тиесто, Тиесто, али заеби... 1000 денари влез е премногу!

Абе идам па и 1500 нека е .... не бе се зеабаам , стварно 1000 ка е многу , али еј , па едно prodigy беше 900 е*ате јес да се име али , не се актуелни .
АВАЛОН АИР ДА НЕ ВИДИШ.

Идам на Тиесто обавезно... за карта сигурно ќе биде под 800... ма колку сака нека е... али овој пат ќе идам без мара... :pos:

Да даде госпо на авалон газдата син му зет дома да му донесе :baeh: :pop:

vodkamixx напиша:
Идам на Тиесто обавезно... за карта сигурно ќе биде под 800... ма колку сака нека е... али овој пат ќе идам без мара... :pos:
Читај и плачи, картите се 1.000 денари. Еве ти извадок од официјалната веб страна:

Vo prodazba od 20ti Oktomvri
Cena na vleznica 1.000 den

Prodazni mesta:
Jugoton, Cuv De Cuv, Rekord Rekords, Tobako, Trend, Vero2, Ring, Living Rum and Hepi Haus

Internet prodazba: www.ticketstream.bg

Ако зберам ќе идам.... ако не здравје...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom