“ОТПОР“ КОН Б.Ц.

• Креатор на темата ABC
  • Време на започнување

ogledalo

провинцијалец
Член од
12 мај 2008
Мислења
3.198
Поени од реакции
174
Na nikoj ne mu smeta veronauka.Imas crkva i tamu izvrsuvaj si veronauka.
Nikoj crkvi ne vi brani ,koj saka moze da odi koga saka vo crkva.
Ama vo sekularna drzava mesto za crkva vo skoli nema.Zatoa paga na ustaven sud i kakvi da mu se zelbite na premierot ,ustavot ke go pocituva.Ako saka moze da go smeni ustavot kade Makedonija nema da bide sekularna drzava.
I Latas zaedno so Vecer e cisto platenicko vesnice na vmro.
hahah ova prvin bese draga objaveno na forum kajgana, vecer iskopira otuka )))

него КАЈ МИ Е СОНЦЕТО??????

yin yang

Who, me?
Член од
24 април 2005
Мислења
1.621
Поени од реакции
32
]Претседателот Бранко Црвенковски се потпишал на петиција на отворање на Теолошка школа на Халкидики.

Ne svakjam, sto k*r faktor bil Branko, pa od nego da se bara potpis za otvoranje skola na Halkidiki vo Grcija?

Сега Црвенковски е против изградба на македонска црква на плоштадот во Скопје.Овој пат тој не поддржува иницијатива, која доаѓа од Македонците и која ќе им служи на македонските верници.

а им смета бе на безкичменјациве во Македонија веронаука а??????
Vo crkva, dzamija, sinagoga, veronauka da, vo drzavni skoli ne.

Crkvata na plostad, ne moze da ja gradi drzavata, od ista pricina od koja ne smee da ima veronauka vo drzavni skoli (vo privatni moze).

Republika Makedonija e sekularna drzava. Ice-woman vekje spomna. Zalosno e sto "najgolemite" Makedonci na forumot, ne go znaat Ustavot, na tatkovinata im :(

R

RAYTHEON23

Гостин
абе кој премиер, БЦ си праи антиреклама си крева акции дека е некој и нешто ...:toe:
всушност зборовите добро ги избра....намерата му е да придобие членство а и секако да лаже троа

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Човекот кој го стави потписот на гробот од македонската економија се враќа,а луѓево се одушевени.И се собрале невладини да даваат отпор финансирани од владеачката гарнитура како мали деца
Искрено сум убедена дека на овој народ само вака треба да му прават,ама до последен да исцркаме,за леб да молиме.Поглуп народ од нас и од Србите не виреат на планетава.

Член од
15 јануари 2008
Мислења
5.041
Поени од реакции
12.035
Човекот кој го стави потписот на гробот од македонската економија се враќа,а луѓево се одушевени.И се собрале невладини да даваат отпор финансирани од владеачката гарнитура како мали деца
Искрено сум убедена дека на овој народ само вака треба да му прават,ама до последен да исцркаме,за леб да молиме.Поглуп народ од нас и од Србите не виреат на планетава.
Ајде па сеа... Што ги умеша Србите ни криви ни должни :smir:

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Ајде па сеа... Што ги умеша Србите ни криви ни должни :smir:
Од секогаш сум им се чудела на Србите колку се тврдоглави,слепи и преценети како нација.Тоа ми е пример за нација која директно оди со главата во ѕид,без разлика што се случува надвор од границите.Секогаш со носот во минатото и од таму не им се излегува.
Но сега се чудам на сопствената нација која се одѕива единствено на ррррр (стадо овци).

Член од
15 јануари 2008
Мислења
5.041
Поени од реакции
12.035
Од секогаш сум им се чудела на Србите колку се тврдоглави,слепи и преценети како нација.Тоа ми е пример за нација која директно оди со главата во ѕид,без разлика што се случува надвор од границите.Секогаш со носот во минатото и од таму не им се излегува.
Но сега се чудам на сопствената нација која се одѕива единствено на ррррр (стадо овци).
:pos2: Грешка baby... се одѕиваат на лллллл ...(чобанот ни е со говорна мана)

Piters

Collector
Член од
19 април 2009
Мислења
455
Поени од реакции
43
Ne si zdrav lol :kesa:

ABC

“градител“
Член од
24 февруари 2005
Мислења
15.696
Поени од реакции
193
Некако како да спласна отпорот против Б.Ц.?:pos2:

SuicideMessiah

Советник
Член од
7 јули 2008
Мислења
5.574
Поени од реакции
294
Sega ochekuvajte ja provladinata organizacija Glasot na Svetlinata na chelo so Malchevski i ostanata bagra na dpBne.

Kajgana Shop

На врв Bottom