‘‘Големата Дама‘‘ парапсихолог, нумеролог...- невиден криминал со измама!

• Креатор на темата Sagan
  • Време на започнување

Мартин$

Модератор
Член од
2 март 2007
Мислења
5.234
Поени од реакции
148
[MEDIA]http://youtube.com/watch?v=yH9lFdZfGh0&mode=related&search=[/MEDIA]
Овај е вистинскиот, само него да го барте :wink: :icon_lol:

Тикви4ка

Нарцис со сина крв
Член од
1 март 2007
Мислења
3.134
Поени од реакции
273
abe deca, deca... u vakvi rabotje ne vervam... moze da si kaze deka vervam koa drugarka mi mi gi tolkuva sonistata pos otprilika znae sto mi se deshava i od psiholoshki agol mi dava obasjnuvanje.. ponekogas veruvam u gatanje na kafe ali ako mi gata nekoja drugarka... po babi, vradzari i gatari neam nekoja posebna sklonost i nemozamd ase nacudam kako nekoj moze na vakvi nesta da padne.. talismani i takvi stvari... mislam helloooo... jas yes da si veruvam deka ima nekoi nesta sto mi nosat sreka kako sto mi e lanceto sto go nosam na mene ali onaka toa me pravi da se cuvstvuvam posigurna a ne deka ima "volshebna mok" i takvi dandani... i pak nemozam da se nacudam deka ima takvi sto veruvaat ... veruvam i vo astrologija ali ne i u nedelen dneven i takov horoskop.. TALISMAN BE :uvo::uvo: pa uste 1000DENARI.... EEEEEEEJJJJJJ ja so tie pari cel mesec na kafe ke idam u energy.... CEL MESEC... 50 KAFINJA TI SE TOA... ili 20 NES KAFINJA.... DECOOO PAMET U GLAVI

Bada Bing!

шшшшшш
Член од
14 јули 2006
Мислења
2.671
Поени од реакции
114
EEEEEEEJJJJJJ ja so tie pari cel mesec na kafe ke idam u energy.... CEL MESEC... 50 KAFINJA TI SE TOA... ili 20 NES KAFINJA.... DECOOO PAMET U GLAVI
lololol

Не се сомневајте во Големата Дама. :wink:

Член од
6 февруари 2005
Мислења
9.722
Поени од реакции
248
:pop:

Дефинитли не ви е арно :pos: Кај мене таквите глупости завршуваат директаменте у канта :wink:

SWEDEN

38ca ama nikoj ne verue
Член од
16 февруари 2007
Мислења
2.531
Поени од реакции
34
Mamata djabe znaci pisav deka mi e 38mica ebate damata prevarant

sreken broj 38 znaci stvarno sto se nema na svetov nas postenite da ne mamat kade e policija da reagira

EVIL-B

Hip-Hop Legend
Член од
2 декември 2007
Мислења
357
Поени од реакции
4
I kaj mene imase stignato edno pismi od taa "damata" i ako ne go prociav na vreme majka mi bese resena da i prati pari za da go dobie toj "talisman"...sreka sto uspeav da ja premislam iako retko uspevam vo toa...teska propaganda e taa "damata"

Член од
9 ноември 2007
Мислења
9.327
Поени од реакции
1.334
Абе луге кој будала плаќа скап оглас на цела страна (повеќекратно) за да ти даде нешто џабе?

Член од
23 март 2007
Мислења
2.370
Поени од реакции
62
Ми стигна писмо од Големата Дама пред 8 години, ќе ми ја откриела големата тајна, и платив поштарина 940 денари, и ми стигна една безврска книга за гледање на кафе, хороскоп и сл. и едно крвче:kesa:

Darth Malak

Blue is the Colour
Член од
16 октомври 2007
Мислења
153
Поени од реакции
5
Како може бе некој да верува у текви ствари?

Kajgana Shop

На врв Bottom