Шугабејбс на градскиот плоштад во Скопје 17.05.2008

Статус
Затворена за нови мислења.

IvicaPunK

Старо нов член
Член од
17 јануари 2008
Мислења
1.084
Поени од реакции
85
Па чим е гага, зошто да не ??:vozbud:

Член од
31 март 2008
Мислења
3
Поени од реакции
0
ej super, konecno dobra vest :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:
zenskite se zakon, a za besplatno pa ne mi se veruva :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Picasso`

Schizophrenic!
Член од
26 јануари 2007
Мислења
4.149
Поени од реакции
197
Ne se koj znae shto, ali sepak za ovie standardi... Odlicno...
Prv se crtam na ploshtad:)

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.512
Поени од реакции
8.131
Беше општонародна веселба :)
Најполн плоштад EVER.

Добро, повеќе заслуга има Чола.
Рамбо Амадеус има кажано: „Спрем’те се пичке, стиг’о Здравко Чолиќ у град“

mRnO

И по mRnO,mRnO
Член од
16 април 2006
Мислења
6.263
Поени од реакции
52
Секоја чест за фештата вчера,супер се покажаа и Чока и шекерниве бебенца

Член од
25 јануари 2007
Мислења
6.775
Поени од реакции
314
Ми е криво што не отидов.
Здраве го слушав до тука, а на шеќерниве им го намалија озвучувањето, ама од неколку извори дознав дека цурите фалширале и не биле ништо посебно.
Ќе пукнам оти не бев, ја пееле Ин д мидл бе :nesum:. Ако ја исфалширале, ја обожавам таа песна.:pipi:

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Јас супер си поминав,забавата беше фантастична.

F

Foxy`BuTTerFLY

Гостин
Јас супер си поминав ама изгледа кога дојдоа девојките нешто не беше во ред со озвучувањето.Некако многу тивко се слушаа.Инаку топ журка и Чолич покажа уште еднаш дека е легенда.Со последната песна ме погоди во срце.ахххххх

Emma

Supergirl.
Член од
7 јуни 2006
Мислења
3.045
Поени од реакции
157
Прекрасно беше вчера!
Појќе на Чолич му се израдував што е за право, ама пак, ретко убава вечер, до самиот крај. И се изнавриштев, и се изнапеав, и се изнавикав, и се изнарипав, и се изнаиграв... До бесвест. :vozbud::je: :music3:

...Куд би с тобом... Осим у театар, за шетањее... Висока ти пееета... За плесање...! Хаљина ти смеееета... Пусти, пусти моооду...!! САКАМ ПАААААК!

Btw, добри беа шугите. Не знам од каде дека фалширале. Стварно намалија оzвучувањето, ама журката беше лудница. :)

La Española

Лекот е отров!
Член од
1 февруари 2007
Мислења
1.808
Поени од реакции
556
Вечерта прекрасна... Се изнапеав и изнаскокав... Ај од Здравко знам дека ги знам се песните ама се зачудив бе од кај ги знам од Шугабејбс :nesvest:
Леле Too Lost In You кога ја пееа:pipi: , среќа што немаше остри предмети во близина :nesum:

Или Моја Драга од Чолиќ :vozbud:

И така ја си дојдов од ептен рано си фатив место напред ептен, и седев таму чекав да почне и баш кога почна да пее Чола им текна на колешките другарки да земале од назад негде незнам и низ тој ѕид од луѓе се туркав, оставив место напред за да одам по некого на сред концерт :uvo: И се изгубив со нив нормално и се мавтав сама и налетав на форумџики кои ме препознале од сликите на кајгана па се запознавме и со нив ја продолжив вечерта и најубаво си поминав така спонатано :pipi:

Ииии... Причам анџелима личе ми на бебе, како нисам срела милијуу од тебее :cug: :music4:

Сакааам пааак :vozbud:

E_L_E_N_A

Битола,мој роден крај
Член од
27 декември 2007
Мислења
479
Поени од реакции
16
Добро беше,ама гужвите беа неподносливи.За малку ќе се онесвестев кога ме стиснаа таму од сите страни,па кога ме фати една паника,ми идеше да ги истурка сите.Одвај некако излегов од гужвите,па после глрдав на бимот од страна и таму ми беше супер,имав воздух да дишам.Се на се,ок беше,убо си поминав,ама не преубо.

Член од
2 февруари 2008
Мислења
28
Поени од реакции
5
mene najiskreno mnogu mi bese dosadno na zdravko i sugababes bas onaka me razmrdaa,ubavi pesni4ki imaat,za pola ne znaev deka se od niv

Medea

Облинеса
Член од
25 април 2007
Мислења
2.973
Поени од реакции
3.269
Хм...некако ситнички беа, можда пошто ги глеав на километар одалеченост:)но, забавно беше.Иако на Здравко повеќе рипав, балканскиот сензибилитет во мене не издржа:pos2:

doti4nata

Drama Queen
Член од
25 септември 2005
Мислења
3.390
Поени од реакции
35
Ахх супер беа Шугабејбс, ја одамна си ги обожавам нив. Една животна желба ми се исполни што ја чув „Ту лост ин ју„ во живо!:vozbud: Само нашиов народ бе, на Чолич се тепаа, за Шугабејбс има простор и за мрдање, ама нема везе, јас сеедно супер си поминав. Ептен сум хепи што ги видов и баш беа закон!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom