Што ќе кажете за девојките во Струмица?

la-loca

Immortal...
Член од
24 јули 2009
Мислења
2.545
Поени од реакции
1.252
може има добри парчиња ама селанки тешки се, само за една вечер...убаво кажа вот курвичиња...

Член од
17 јануари 2008
Мислења
1.107
Поени од реакции
150
може има добри парчиња ама селанки тешки се, само за една вечер...убаво кажа вот курвичиња...
мошете да бидете малку по пристојни во коментарите, или толку ви е културата......

S

smart ass

Гостин
абе велешанки се специфични и добри во кревет...има и муабет

само забегани се по турбофолк повеќето..а и на кавадарчанки не им фали ништо они знаат да направат атмосфера

струмица е ванаби париз:toe:

Член од
30 април 2009
Мислења
790
Поени од реакции
38
до колку сум запознат са сред наjубавите во Македониja

I

IBIZA SOUND

Гостин
абе велешанки се специфични и добри во кревет...има и муабет

само забегани се по турбофолк повеќето..а и на кавадарчанки не им фали ништо они знаат да направат атмосфера

струмица е ванаби париз:toe:
тука поштувам за велешанките,и они се добро парче

M

Mario Gómez

Гостин
Според моите скромни познавања на девојките од цела Македонија. Најубави се:
1. Струмичанки, шо знам оти са убави толку:pos:Не се даваат лесно, ама вреди чекањето.
2. Велешанки, они знам оти се убави, мутираат од контамираната вода во Велес:vozbud:
3.Штипјанки, уфф беа тоа добри времиња.

S

smart ass

Гостин
Според моите скромни познавања на девојките од цела Македонија. Најубави се:
1. Струмичанки, шо знам оти са убави толку:pos:Не се даваат лесно, ама вреди чекањето.
2. Велешанки, они знам оти се убави, мутираат од контамираната вода во Велес:vozbud:
3.Штипјанки, уфф беа тоа добри времиња.
ај ај...не ги знаеш добро:) велешанки

Македонеро

Домаќин
Член од
15 декември 2008
Мислења
3.483
Поени од реакции
1.854
А навистина ли имало процентуално повеке девојки отколку машки во Струмица како што се збори?

SrRulz

Siempre Real Madrid
Член од
8 декември 2007
Мислења
4.845
Поени од реакции
221
Секоја се цени и на црно си ги реди но тоа не е важно треба да си голем лажго :pos2:

Член од
1 октомври 2009
Мислења
107
Поени од реакции
5
Можеби се убави ама прости се, и тоа многу. Сељанки почнаа да изиграваат градски - страшна работа.
ee ne taka,site sme koj od deka,tova e do domasno vospituvanje a ne koj od deka e,po selata ima mnogo ubavi devojki a samo da gi vides pecalbarkite kakvi se:)ti izgleda mi letno vreme ne si dovagal

AtoM-AnT

Dexter
Член од
3 септември 2008
Мислења
4.530
Поени од реакции
583
ee ne taka,site sme koj od deka,tova e do domasno vospituvanje a ne koj od deka e,po selata ima mnogo ubavi devojki a samo da gi vides pecalbarkite kakvi se:)ti izgleda mi letno vreme ne si dovagal
Абе ости саа печалбарките, за тва коо ќе дојдат Швајцарските и Германските цуцли сите Струмички типчина фаќат џадето накај Шабан и ги гонат тии пуфлите шо се дигат а на сите ќар им се кажува оти ќе бегат од сиромаштиита...:pos2:
Точно е дка у Струмица има јаки смокви ама се им е џабе, ем ги има повеќе од машките и как шо идат по 3 или 4 на машко и 3 или 4 пичотани да се тепат една со друга за да одат со некоо машко повеќето од них си одат дома така. Еми з'шо се бањат коо нема кој да им земе бањата, оот на диско за там да се испотат :vozbud:.

Z

ziko bt

Гостин

ајде ако има заинтересирани стумичанки навалете нема вакви ко мене во Струмица:pipi:

Kajgana Shop

На врв Bottom