Што ќе кажете за девојките во Струмица?

CELTIK

magionicar
Член од
23 декември 2007
Мислења
2.909
Поени од реакции
839
bomboni i plus sakaat sex vo obilni dozi

Setsuko

Модератор
Член од
29 јануари 2006
Мислења
6.400
Поени од реакции
5.954
Не знам и јас не ги гледам луѓето по тоа од кај се, туку какви се, градот нема врска, сите сме различни, не може од еден град сите девојки да бидат исти (убави, ружни, мрзливи, вредни...). :wink:
Коментар на место и коментар што најмногу ми се допаднал на темава.

Значи не ми е јасно како може кога ќе се спомне Струмичанки и сите во глава си вртат филм за убави и лесни девојки. Не може да се ставаат сите во еден кош. Баш поради тоа и темата е апсурдна.
Секогаш имало разлика од човек до човек, а не пак да нема во цела група луѓе што живеат на едно место. Или генерализација од било каков тип... Секогаш ќе има исклучоци, а просто да се остави коментар и во една реченица да се опише какви се Струмичанки (посебно од луѓе што еднаш или 2 пати биле во Струмица) не чини и крајно е глупаво.

Член од
4 април 2006
Мислења
9.179
Поени од реакции
3.073
Ако да ви дојдам на кафе ?

V

Viktoranius

Гостин
*******VIKAAT:lesni devojki samo gledaat pari koli i seks.A dali vie STRUMICANI znatete koj im gi IMA NAMETNATO tie niski kriteriumi spored koj sudat i presmetuvat???E BAS VIE!SO SAMOTO TOA STO GLEDATE SAMO UBAVINA SKAPA OBLEKA I DOBAR SEKS...NORMALNO DEKA KE SE ISKRIVAT VREDNOSTITE I DEKA SITE EDNA PO EDNA KE SE PRETOPUVAT U MASATA...DO DUSA i roditelite se vinovni sto ne gi posocuvat vistinskite raboti u pravoto vreme pa ZATOA KERKATA NA MAMA MORA DA IMA PALTO OD 4000 FARMERKI OD 3000 I MAICKA OD 2OOO A VO GLAVATA NITU GRAM PAMET I CUSTVO ZA SVETOT I MORALNITE I SITE DRUGI VREDNOSTI...koga ke pocnat i maskite da ja BARAAT UBAVINATA vo sodrzinata na knigata a ne VO KORICATA togas MOZEBI DEVOJKITE KE SVATAT KAKO TREBA A KAKO NE...
90%od nas strumicnakite se vadat na:prezime,status(se misle mama e direktorka tate inspektorce),a ostanatio procent na stara slava ili prijatele(protekcii de)
so e najvazno u strumica za edna devojka:da e tip top od glava do peti,da imm mesa na k******* na polupijanite maski u selekt da im se smeska kako kakaraska i normalno da dozvole da ga castat edna votka jus ili u podobar slucaj da ga vratat doma so kola...ostanatoto e stvar prirode a ne pameti.
a za masko se znae dlabok ama MNOOOGU DLABOK CEB,drugari so trenirat kosarka ili fudbal(a po moznost bulgarski studenti da se klapata) kolickata E ZADOLZITELNA I PARFEM SO BUKVALNO SMRDE ama nie toa go obozavame neli.....

kolku iskriveni vrednosti neli...?a i jas sum sama strumicanka...podobar svedok od STRUMICANEC SO VEKE GA ZVAKA TAA SREDINA NEMA.a ima i takvi so ne se kako mnozinstvoto.
E BAS TOA MALCINSTVO E POTCENUVANO OZBORUVANO NA ANGRO I BAS NA TOA MALCINSTVO MUE MALCE POTESKO DA VLEZE VO STRUMICKATA ELITA.AMA I NE MU TREBA NELI...I BEZ TOA ZNAAT KOLKU VREDAT I BEZ SKAPATA GARDEROBA I JAKATA KOLA...

ne sakav da navredam,samo da posocam DEKA EDEN DEN KOGA KE SOZREETE(AKO SE DESI TOA) KE SE IZMENAT MNOGU RABOTI MEGU KOI I MISLENJETO ZA STRUMICANI I STRUMICA VOOSPTO!

Дотке ти треба да се лечаш, по се изгледа имаш нешто против младината во Струмица, иди лечи се до дека не е прераснало во комплекс.

Член од
4 јуни 2007
Мислења
2.885
Поени од реакции
189
Дотке ти треба да се лечаш, по се изгледа имаш нешто против младината во Струмица, иди лечи се до дека не е прераснало во комплекс.
Dotkata si e bash vo pravo. Go delime istoto mislenje.:smir:

Ајверсон

Confessions*
Член од
4 август 2007
Мислења
3.116
Поени од реакции
5
Поголемио процент е у право как шо викате дотката, тука и јас га поддржувам. ..

MarinkaUSA

~I like myself the way I am~
Член од
7 февруари 2008
Мислења
180
Поени од реакции
3
Имам слушнато дека односот на женските спрема машките во струмица бил 2:1. демек многу струмичанки се раѓале...ама не ми се верва баш знае некој да каже нешто околку ова?

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.472
Поени од реакции
7.924
Имам слушнато дека односот на женските спрема машките во струмица бил 2:1. демек многу струмичанки се раѓале...ама не ми се верва баш знае некој да каже нешто околку ова?
И јас кога бев во Струмица очекував да видам девојчиња еден куп, ама слабо. Дури и во Екстрим имаше повеќе машки отколку женски. Ова зборам за некде околу 2 попладне.

Член од
12 февруари 2008
Мислења
323
Поени од реакции
4
што да кажам земи една ружа расцветана погледнија и помирисај ја што ке кажеш за цветот истото кажиго за струмичанките

Станоја

The Patriot
Член од
31 јануари 2008
Мислења
1.322
Поени од реакции
29
Се најубаво имам да кажам за девојките од струмица:smir:

Член од
5 мај 2008
Мислења
1
Поени од реакции
0
Што ќе кажете за девојките во Струмица ?

Познавам само една, ама вредна. Единствена е !!! Ја С А К А М !!! Кога ке го процита ова ке знае деја е за неа = ЧАО МАЧЕ !:smir:

Lavanda

Модератор
Член од
18 април 2008
Мислења
676
Поени од реакции
66
Abe od Skopjanki i Ohrigjanki poubavi devojki ne postojat, a ovie od strumica ne gi poznavam (izvinete) , zatoa ne tuku se letajte i negi omalovazuvajte devojcinjata strumicki, arno so se ubavi ama vie i do k***vi stasavte so muabetivi i nezadzabe se reklo Makedonsko devojce kaj i da odis sekade si ima ubavi devojcinja....

DarkWalker

Think globaly , Act Localy!!!
Член од
4 февруари 2006
Мислења
1.209
Поени од реакции
70
Многу ми фалат Струмичанките :toe: одвај чекам да се вратам пак у Струмица :))

Kajgana Shop

На врв Bottom