Што ќе кажете за девојките во Струмица?

Член од
9 јуни 2008
Мислења
91
Поени од реакции
1
Ауууу .... немам зборови .... едноставно не е возможно толку убави нешта да се собрани на едно место.... алал да им е на татковците и мајките што прават такви прекрасни суштества

Mainframe

Mr.Goodkat
Член од
14 јануари 2008
Мислења
336
Поени од реакции
30
Имам слушнато дека односот на женските спрема машките во струмица бил 2:1. демек многу струмичанки се раѓале...ама не ми се верва баш знае некој да каже нешто околку ова?
И јас кога бев во Струмица очекував да видам девојчиња еден куп, ама слабо. Дури и во Екстрим имаше повеќе машки отколку женски. Ова зборам за некде околу 2 попладне.
Нема веза тоа 2:1. Професорот по географија пред едно 2 години ни ги читаше резултатите од пописот, имаше мош околу 300-500 повеќе женски лица, а добро би било да е 2:1, нема да се жалам :vozbud:
Тончи, дојди сега било кој ден околу 9-10 навечер, а ако сакаш да паднеш во гужва во некој кафич и да не можеш да излезеш, дојди во сабота (временски период 23:00-01:00)

iksimkd

ШшшШшшШ...
Член од
31 јули 2007
Мислења
5.000
Поени од реакции
2.184
Во Струмица на женски може да се изнагледаш....По цел ден само женски да гледаш и пак нема да ти е доста уште ќе сакаш....:pos2:

Член од
22 февруари 2007
Мислења
1.852
Поени од реакции
1.382
Се дотеруваат ко за на бал, за да отидат да купат јајца у продавница.. ич не ми се сфиѓаат такфи дигнати фуфици .. бљак :nenene:

KINDER

Манчестеристратор
Член од
28 јануари 2007
Мислења
2.434
Поени од реакции
45
Се дотеруваат ко за на бал, за да отидат да купат јајца у продавница.. ич не ми се сфиѓаат такфи дигнати фуфици .. бљак :nenene:
Е ај па да голи да одат до продавница.....а можеби не одат за јајца одат за нешто друго.....:helou:

Shorty

Вансериски
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.277
Поени од реакции
1.496
Има сите да ги еем ко ќе ием у Ср. Тава пецките од Ср се страшна работа :D

Член од
13 јуни 2008
Мислења
92
Поени од реакции
0
Струмичанките се убави, али скопјанките се НАЈУБАВИ

KINDER

Манчестеристратор
Член од
28 јануари 2007
Мислења
2.434
Поени од реакции
45
ти ного га аресаш стерумица нeли ? :) :pos2::pos2::pos2::pos2::back:

Член од
6 август 2007
Мислења
387
Поени од реакции
3
Било струмица, охрид, скопје, велес, прилеп или тетово сите се исти, само различен дијалкет! На сите им се | вака, нема ~ вакви!:pos2::kesa:

V

Viktoranius

Гостин
Брат поработи на дијалектот, вака некако би требало да гласи ова што си го напишал .....

Има сите да ги еем ка ќе иим у Ср. Тва пичките од Ср се упасна работа.

Член од
12 јуни 2008
Мислења
18
Поени од реакции
1
Nema nikakva posebna razlika od Strumicki ili Skopski ili neznam koj drug grad,neznam sto se tolko folirav,ej kao eve mismo od strumicu i mismo jaki ribe,GLUPOSTI.Nema grad u Makedoniju a da nema ubavi devojke.Na mene posebno mi praviv kef Skopski i normalno lokalni Kumanovski:).

Kajgana Shop

На врв Bottom