Што ќе кажете за девојките во Струмица?

Член од
1 јуни 2007
Мислења
404
Поени од реакции
2
Еднаш бев во Струмица...на пола саат преку ден.....сончев, убав, пролетен ден...
и ми се чинеше дека ќе ШИЗНАААААМ....

Добри девојки се...нема шо.....
Секоја чест...комплименти од мене за Струмичанките....

E_L_E_N_A

Битола,мој роден крај
Член од
27 декември 2007
Мислења
479
Поени од реакции
16
Фини чупиња се ... барем тие јас шо ги познавам...

Струмикс

Еден...не го знаеш!
Член од
9 декември 2005
Мислења
13.811
Поени од реакции
3.346
1 машко на 4 женски...и...можете да си ги земете слободно оние кои мене ми следуваат :)

Член од
5 јануари 2008
Мислења
981
Поени од реакции
408
Dobri ni se, si gi imame za sekoj kakva saka za site vkusovi, ama koj saka neka povele se e taze roba!!!!!!!!!!!

Ајверсон

Confessions*
Член од
4 август 2007
Мислења
3.116
Поени од реакции
5
не туку драпете, кажејте оти се малце издигани :wink: малце повеќе за разлика од другите градови.

WhiteSnake

[hW] Light_Arrow
Член од
24 август 2007
Мислења
907
Поени од реакции
1
Скоро сите се добри така згодни , увави , стегнани ,,....... ама има некој да ти се сма~е :D:D

Член од
5 јануари 2008
Мислења
981
Поени од реакции
408
mora da se znae so se raboti, i da vnimavate so koj si fakate rabota sepak se tie strumicanki.poz.

Sussaro

Southern comfort, southern sun
Член од
27 декември 2005
Мислења
6.149
Поени од реакции
25.770
Девојките во Струмица. Хммм што би рекол еден од моите најдобри другари инаку Струмичанец-Брат сите се како од Планета Пајнер.
Тоа што особено ме бендисува кај нив најверојатно поттикнато од дефицитот на машки е нивната отвореност , комуникативност, пријатност некои што лично сум ги запознал можам и да ги наречам аждаи (во позитивна смисла разбира се). И после се враќаш во Капитал Сити и те пречекуваат елитните госпожи што мислат деkа се на црвен тепих на доделување оскари.

Струмичанки-I like.

Член од
4 јуни 2007
Мислења
2.885
Поени од реакции
189
Koo se zapnale 4 zenski na edno masko, a od tii 4 zenski 3 se babi :) Epa posle racunaj kolko ide :) A inace ne se nisto posebno.

Член од
5 јануари 2008
Мислења
981
Поени од реакции
408
bree ako naste ne se posebni togas neznam so da kazeme za drugite nezamenlivi se.100%, sigurno.

Mädchen

Smile
Член од
31 мај 2006
Мислења
1.571
Поени од реакции
38
Имам неколку колешки од Струмица и супер се женските,баш се фини,сега треба на гости да му одиме:)

Член од
16 декември 2007
Мислења
89
Поени од реакции
0
Definitivno NAJUBAVI devojki vo makedonija....... kolku sto sum mozel da gi zapoznaam jas!!!!!!!!!!!!!!!!

Член од
4 декември 2007
Мислења
515
Поени од реакции
22
Закон се момичките нема шо да дебатираме во врска со тоа прашање. Од излеване се враќам со полни очи :vozbud: .

Kajgana Shop

На врв Bottom