Ауу, ебати тортата, колкав к*р имаДенес беше роденден на еден другар па шефот мој ни наорави една сосем нормална торта каква што би јаделе и во Македонија, ништо за фалење
Прегледај го приврзокот 356417Прегледај го приврзокот 356418
Што уста има тој што го гризнал, можеби и операција на крајниците да напраил.Ауу, ебати тортата, колкав к*р има![]()
mislev deka ima tema za burek, ama ne najdov, pa da prasam tuka.
slepec, ne ja primetiv temataНајдобар бурек според вас прават во...
Според мене??? па не знам колку членови биле во Чаир и јаделе од старата фурна, ама бурекот го праат со традиција повеке од 30 години. исто така убав бурек има и кај беко т.е. карши палома бјанка една стара бабичка прави добри пити и бурек. А можам да го пофалам и бурекот Жу-Жу... а...forum.kajgana.com
Кај Буцо/Буцко во Маџари го имам јадено најдобриот бурек.slepec, ne ja primetiv tematafala
Mozi bese gladen. I toa menva mnogu vo momentotод жито леб на рекорд ме бендиса последниов пат. Доста мрсен со убави кори, а и месото не беше коњско него прилично добро. Дали дека топол беше, порано нон стоп ги избегавав зошто не им чинеше но сега ме изненадија баш.
Izvini vaka ama jas tuka djimirinki ne gledam. Trovcinja meso da, djimirinki ne
Odbrano drustvoШто уста има тој што го гризнал, можеби и операција на крајниците да напраил.
Trcano bese?