Што со спомените?

Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.719
Поени од реакции
13.437
The only material thing she left me e eden stegac za kosa. Seuste go imam zakaceno za privrzokot za klucevite. No toa e samo parce sintetika. The memories are the real deal.

Член од
4 април 2006
Мислења
9.179
Поени од реакции
3.073
Да :)

И таа ги чува моите :smir: . за успомен и дуго сеќање де

N

n/a

Гостин
Имам една црна вреќа во подрум.
У цела заебанција...
одкога пијан фрлив едно 60-70 диска со музика што ме потсеќаат на неа...
Ми текна дека некогаш ќе бидам стар и дека вероватно ќе ми биде криво,собрав грижливо се,ги испринтав и меиловите од последната година пред да ги избришам...
и ставив у таа вреќата во подрум.

http://uk.youtube.com/watch?v=0rj6kyMO2wk

babydol

Copy...
Член од
15 јули 2008
Мислења
1.561
Поени од реакции
92
e da ti kazam zavisi od koj bivsi!
ako epten nesakam da se sekavam na nego kako licnost koja postoela u mojot zivot.....PALAM< FRLAM......samo da ne mi tekne na nego
a ako sme pominale polesno.....gi cuvam......:smir:

Б

БејбиГрл

Гостин
Ги чувам сите подароци од бившите. Не сум добила до сега таков нагон да ги фрлам или палам. Некогаш имале големо значење за мене, сега само ме подсеќаат на убавите моменти од минатото ама не сум приврзана за нив

PSYtisfaction

Царевата ќерка
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.922
Поени од реакции
527
Нормално дека ги чувам, тоа се предмети што некогаш ми значеле, и никогаш не сум добила напад на бес да ги запалам, фрлам и слично. Немам проблем со евоцирање спомени кога ќе ги погледнам подароците, тоа се убави предмети од кои нема потреба да се ослободам. :)

Член од
17 јануари 2008
Мислења
1.399
Поени од реакции
37
Ахам да ги чувам нема зашо да ги фрлам.. успомен :)

Член од
26 јули 2008
Мислења
2
Поени од реакции
0
mislam deka nema potreba da gi palam i frlam sepak se toa samo ubavi spomeni od minatoto!! dosega ne sum frlila nitu pak planiram :smir:

N

NeMiRnA

Гостин
Со оглед на тоа дека чувам Бајадера стара 3 години,повеќе од очигледно е дека чувам.Зошто да не?!Мизерно е да фрлам работи добиени од некого што некогаш ми значел,тоа ми е очаен обид во моменти на немоќност да се испукам,можеби затоа што би била глупача која неможе да се контролира и која незнае да се помири со работите или бар да ги реши со него,да не стои бесот де...но не е карактеристично за мене,се си чувам и прашина им бришам,чесен збор:wink:.

TpH_Bo_OkO

Трноризец
Член од
18 мај 2005
Мислења
11.537
Поени од реакции
879
Со оглед на тоа дека чувам Бајадера стара 3 години
Каква симболика е ова? :raz:

Да те потсетува колку била скапана и трула врската? :toe:

Сериозно, која е поентата да се чува храна...?!

N

NeMiRnA

Гостин
Хахахахахаха...Трну...сакав да кажам опаковката аман,неможе да се смени постот,после видов дека не се изјаснив добро!!!По со оглед на тоа дека траела долго не би требало да значи дека е трула...:wink:.
П.С.Сериозно ме замисли како ќе изгледа Бајадера после толку време хммм...ама затоа што сум дебела и сакам благо малку чудно би било бајадерата да преживеала нели хехехехе...

Член од
30 јануари 2005
Мислења
7.397
Поени од реакции
1.308
Мислам дека чувам, само знаејќи ја мојата сила за памтење, најголемиот дел од нив немам ни поим кога, зошто и од кого се. Дебил. :toe:

TpH_Bo_OkO

Трноризец
Член од
18 мај 2005
Мислења
11.537
Поени од реакции
879
ама затоа што сум дебела и сакам благо малку чудно би било бајадерата да преживеала нели хехехехе...
Малку? :icon_lol:

Јас па си увртев теорија дека си пробала да ја чуваш некое време бајадерата, ама у време на криза за благо си ги збришала. Ама знам дека барем си се потрудила да ги чуваш :smir:

Ме интересира, има ли некој да чува прамен од коса(долна горна не е битно)? (за Јана знам дека и тоа чува, да отвори фабрика за четки по ликовно, милионер ќе стане)

Член од
18 април 2008
Мислења
876
Поени од реакции
213
чувам ги а и они ги чуват мојте а и незнам причина оти да се фрлат подароците после раскинување едноставно глупо е ...имал си историја со личноста и сеа оти и си лут поради некоја причина да ја фрлеш `историјата` - глупо

Kajgana Shop

На врв Bottom