Што со плаќањето? Кој би требало да плаќа?

The`bItCh

AdJuStAbLe mAdNeSs
Член од
22 јануари 2005
Мислења
4.605
Поени од реакции
113
najfraer напиша:
Sekogash plakam prvite dve pijacki jas , ako ne se fati za djep na tretata a ocenam deka kolku tolku ima ja shkartiram ili i naracuvam uste dve da gi ispie a posle ja nosam na sex i ja bataluvam.

A ako se fati za djep i insistira da plati togash pak jas plakam ama milo mi e sto e devojce na mesto i ima nekakva idnina so nea.
Чекај, чекај малку.. дали добро сфатив!?:icon_surp
Ако не се фати за џеб ја легнуваш и ја баталуваш, а ако се фати ќе ти е женска за везден и везноќ .. да?:icon_eek: Па зарем се е во парите и плаќањето мајке му!

С

Сатори

Гостин
Колку ме нервира, јас ќе платам.Ама пошо сум идиот не давам друг да ми плаќа, се си плаќам сама.:nenene: :nenene: :nenene:

Член од
2 јуни 2006
Мислења
238
Поени од реакции
6
The`bItCh напиша:
Чекај, чекај малку.. дали добро сфатив!?:icon_surp
Ако не се фати за џеб ја легнуваш и ја баталуваш, а ако се фати ќе ти е женска за везден и везноќ .. да?:icon_eek: Па зарем се е во парите и плаќањето мајке му!
------------------------------------------------

Vidi toa nema nikakva vrska so parite, ako gledas dobro megu redovi mene tie nisto ne mi znacat... rabotata e vo PRINCIPOT.

Ako ne se fati za djep znachi ima nekolku negativni osoboni preku koi jas ne mozam da idam a toa se :

- sebicnost
- proracunatost
- indikacija za sponzorushizam
- materijalizam vo napredna faza
- evrejizam

I na kraju kraeva trgam od pretpostavka da istata taa ke me ostavi koa ke snemam pari vo zivotot za nekoj sto ke plati poveke od mene. A mene pari i vreme ne mi se trosat na sponzorushi , poprvo bi otisol kaj profesionalka bi si platil i bi bilo i poeftino i poposhteno.

N

n/a

Гостин
Navreda e za sekoj sto e od Bosna,zenska mu da plati racun....
U bukvalna smisla na zborot!

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Оној кој има пари или по пола.

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.208
Поени од реакции
34.448
Zevsus напиша:
Зошто? :toe:
Или во Босна мажите и жените сеуште не се рамноправни?

sagaqua

Successful and Creative
Член од
23 декември 2005
Мислења
2.218
Поени од реакции
31
Zevsus напиша:
Среќа моја, не сум iz Bosne...:pos2: инаку ќе го вреѓав целиот машки род:pos: ...99% од своите сметки јас си плаќам.

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
А оТ кај си?

sagaqua

Successful and Creative
Член од
23 декември 2005
Мислења
2.218
Поени од реакции
31
Garfield напиша:
А оТ кај си?
Македонско девојче китка шарена:wink: ...и СЕ само си плаќа, тоа да видиш. А и ако прочиташ наназад ќе се увериш.Повеќето гледам сами си плаќаат сметките.

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Знам, знам, само ме интересираше од кој град.
Инаку ја скледам темава и напати на неколкумина им се чудам. Ама....

ragazza

Adorable
Член од
3 јуни 2005
Мислења
2.870
Поени од реакции
29
Zevsus напиша:
Ova e mnogu tocno se umref od smea pred nekoj den sedime i pieme Monza 4 zenski i edno masko i celo vreme za naplakanje mu se obratuvashe na maskoto so vo Svedska ne se deshava i na kraj svatifme deka to mu e tradicija , komediii ...

Sandra

wicked
Член од
24 август 2005
Мислења
1.490
Поени од реакции
224
Neam gajle jas .. ili plakam ili ne plakam .. sekako nikad ne izleguvam od doma bez pari .. ne izleguvam so mislenje "eve mushkoto ke mi plati" .. na protiv.. ne mie zgodno.. nekoj ako moze da misli taka.. alal da vi e ... Kolku i da mie ubavo do nekad mushko da chesti.. onaka gentleman .. isto i nezgodno mie .. nekoj da plaka za mene ....

Zbratko

The Shrink
Член од
3 јануари 2006
Мислења
875
Поени од реакции
17
Koj treba da plati ... pa zavisi .... ili mashkoto i devojkata ...
ja obicno si iam tradicaja naplakanje, na edno mesto plakam ja, pa devjkata na drugo, pa na treto ja i tn....
a to celo vreme da i plakam na devojkata .... nema shansi .... ne sum i sponzor ... :)

Mesija

Hardcore Superstar...
Член од
13 ноември 2005
Мислења
212
Поени од реакции
1
Ostavam devojkata da mi ja plati pijachkata samo koga nemam pari vo mene, a vo drug slu4aj nikako nema da i dozvolam da mi plakja..Ne znam zoso e taka, no mene mi e neprijatno devojkata da me 4asti ( pa nea i trebaat pari za shminki i razni drugi gluposti:vozbud:)..se zezam malku, ama stvarno nekako ne mi e zgodno da mi plakja devojkata...Kiss:3:

Член од
14 јуни 2006
Мислења
28
Поени од реакции
0
Na prv "sostanok", toj sto go "svikal" sostanokot, toj plakja se, bez razlika dali e zenskoto ili maskoto...

Ponataka, koj kolku ke potrosi, plakja, se dodeka ne se potpisat u maticno, koga se se plakja od ista smetka.

Cista smetka, dolga ljubov... ne e receno dzabe.

Kajgana Shop

На врв Bottom