Што слушаме во моментот? (Читај правила)

Erich Zann

Модератор
Член од
13 мај 2012
Мислења
14.638
Поени од реакции
31.857

Eден период толку ги слушав шо мислам дека и ги сонував или ми свиреа во сонот. Исто чинам дека ми се најпреслушаниот бенд онака во еден здив, да речеме од првиот допир со нивната музика,па активно месец и кусур дена само нивна музика во винампов шибав. Страшен состав, со страшна музика, штета шо француско не се слуша ко шо треба :)

Инаку поздрав до вечитИ студенти :D

Kancelar i Drum feat Samostalni referenti-Parazit

Член од
20 ноември 2009
Мислења
8.150
Поени од реакции
8.891
Eден период толку ги слушав шо мислам дека и ги сонував или ми свиреа во сонот. Исто чинам дека ми се најпреслушаниот бенд онака во еден здив, да речеме од првиот допир со нивната музика,па активно месец и кусур дена само нивна музика во винампов шибав. Страшен состав, со страшна музика, штета шо француско не се слуша ко шо треба :)

Инаку поздрав до вечитИ студенти :D

Kancelar i Drum feat Samostalni referenti-Parazit
Истото му се случува и на брат ми, сосема е заразен со бендот. :D
Со оглед на тоа дека е помлад и неговата генерација се пали на комерцијала брат ми е на прав пат, The Smiths, The Doors, Arhangel, Mizar итн. Гледам да го насочам кон одлична музика, сега за сега добро е, само Рејдиохед неможам да му ги наметнам, но ќе биде и тоа. :D

Он топик:
Pixies - Hey

Erich Zann

Модератор
Член од
13 мај 2012
Мислења
14.638
Поени од реакции
31.857
Calexico-Black Heart

Зато шо имам некое внатрешно еуфорично расположение кое цврсто го стегам зато шо понеделник се полага :D Инаку ми иди да фатам да турам од бочвата вино и да пијам онака кроце кроце за душа, додека во позадина оди бендов. Да пијам сам сакам, без да треба да разговарам со некого, да убедувам некого или да му правам да му биде интересно и обратно.

.Sky.

Заменик министер без титула
Член од
15 февруари 2013
Мислења
6.857
Поени од реакции
7.241
Revolverheld - Halt Dich an Mir Fest

Малку се навратив на германската музика бидејќи имам потреба од овој јазик и од овие прекрасни германски песни кои ти даваат сосема поинакво чуство.

За тие што не разбираат германски само рефренот ќе го преведам...

Држи се цврсто за мене, кога животот те распарчува.
Држи се цврсто за мене, кога не знаеш како понатаму.
Можам да те разберам.
Држи се цврсто за мене, бидејќи тоа е она што преостанува.

Kajgana Shop

На врв Bottom