- Член од
- 5 јуни 2008
- Мислења
- 3.632
- Поени од реакции
- 5.724
Не ми треба мене да читам милион штетни работи за да се откажам од купување Кока Кола... Доволно е цената да ја видам.
Are you sure?Приказни за плашење деца.
http://www.bezpardon.mk/umrela-od-koka-kola/... ќе ждригнеш ...
Ако почнеме да се водиме по сите кампањи за здрава исхрана и пијалаци, ќе треба да останеме практично и гладни и жедни. Клучот е во умереноста при конзумирање, со ништо не треба да се претерува. Иако не сум чула дека некој умрел од преголема доза Кока-Кола...
П.С. А може е оваа информација пласирана од Пепси ?!
Шаргарепа боље од парадајзништо од сеа сок од шаргарепа
Се согласувам. Порано повеќе пиев газирани пијалоци, сега ретко, ама сепак глупости се муабетиве со Кока-Кола. Се што е претерано - не чини, една чаша на ден нема никого да убие. Се препорачува дури за киселини или болки во стомакот.... ќе ждригнеш ...
Ако почнеме да се водиме по сите кампањи за здрава исхрана и пијалаци, ќе треба да останеме практично и гладни и жедни. Клучот е во умереноста при конзумирање, со ништо не треба да се претерува. Иако не сум чула дека некој умрел од преголема доза Кока-Кола...
П.С. А може е оваа информација пласирана од Пепси ?!
Го прочитав текстот, ама пишува дека се претпоставува дека причината за смртта е Кока - Колата. Енивејз, она што ми е поневеројатно во текстот е како успевала да испие 10 литри на ден, па вода да испиеш толкава количина е скоро невозможно?!
Еден колега бивши кога работев на брод тврдеше дека е зависен од кока кола, скришно пиеше од женска му, му се лутеше. Почнав да верувам дека има шанси после тоа...Единственото нешто што јас можам да го тврдам за К.Колата е дека предизвикува зависност.
А демек не е пола свет разболен и распаднат...Приказни за плашење деца. Никогаш нема да дознаеме дали е вистина ова, а и да е вистина можеби не е толку трагична колку што звучи. Ако е така тоагаш пола свет до сега требаше да биде разболен и распаднат. Баталете здравствени организации и истражувања, нив само пари ги интересираат на сметка на стравот од смртта. Лажат и ич к*р не ги боли.
очаен обид со анти реклама.
Не е, а и доколку беше тогаш сигурно кока кола не е виновна поради тоа...А демек не е пола свет разболен и распаднат...
Па не е баш пола, али тоа што е распаднато сигурно не од кока-кола, други работи го распагаат светот.А демек не е пола свет разболен и распаднат...
Like a bossНе ми треба мене да читам милион штетни работи за да се откажам од купување Кока Кола... Доволно е цената да ја видам.