Што се` можат бананитe

Член од
23 август 2009
Мислења
111
Поени од реакции
6
Одлично :)
За ова дека го намалуваат ризикот од срвев удар мислам дека е точно.Имаше еден остров во Америка мислам каде што тамошното населенио има ризик од срцев удар милимален.Но на остворот има големо богатство на банани :)Ги има во изобилие па така сите ги јадат и сите сте страви.А помагаат и за столицата

Martin_GSM

бившиот torrent
Член од
13 април 2006
Мислења
2.076
Поени од реакции
68
а можат да се користат и за полирање на сјајни површини(заден дел од iPhone 3G, пластиката над екранот на моб. тел и др)

Член од
24 јули 2008
Мислења
75
Поени од реакции
3
Јас знаев нешто за бананите дека се здрави, дека ја регулираат столицата и така ... иначе обожавам банани, знаев дека има нешто штом толку ги сакам:pos2:

Член од
25 ноември 2009
Мислења
692
Поени од реакции
191
енергија и за подорбо расположение...

Член од
29 август 2008
Мислења
5.763
Поени од реакции
4.181
Еве што било ..затоа јас ке изедам пр:2 банани после 10/15 минути ми е супер без да знам колку корисно било за организмот... а ретко ден да не каснам банана ! :smir:

_master

*Big Barsa Fan*
Член од
15 август 2007
Мислења
535
Поени од реакции
18
Banana i med mmmmm.Najzakon rabota.I jas sekoj den jadam banana ama ne sum znael deka do ovoj stepen e korisna.

Член од
15 јануари 2008
Мислења
5.041
Поени од реакции
12.034
Да направат пауза во зборење кај мали деца за 3-5 минути. :smir:

Џои

КИНЕКТиран
Член од
1 февруари 2007
Мислења
8.406
Поени од реакции
2.076
Убава работа, ама штета гледам по интернетов некои жени не ги користат правилно.

Член од
8 октомври 2009
Мислења
312
Поени од реакции
153
имам слушнато дека оние луѓе кои јадат повеке банани привлекуваат и повеке комарци...епа сеа не јадете банани во лето хехехех

Miss Right

happiness machine
Член од
2 јануари 2009
Мислења
1.308
Поени од реакции
142
ама не се многу омилени кај жените кои одржуваат линија :)

Член од
23 март 2009
Мислења
723
Поени од реакции
559
а дали имате слушнато за бананите дека намерно ги озрачуваат,поминуваат низ еден уред со минимална радиација за да се задржат долго време жолти и убави.да не скапат.
ова го слушнав од човек што работел на пакување на банани.он го видел ова за што ви пишувам.

AtoM-AnT

Dexter
Член од
3 септември 2008
Мислења
4.530
Поени од реакции
583
Ova za srcevi udari e verno na kuba ne umiraat od srcev udar retko a jadat mnogu banani

dobar text
Таму Фидел Кастро не им дава да доживеат срцев удар :vozbud:
Инаку бананите се стварно корисни ама за оној кој може да си ги дозволи :)

Kajgana Shop

На врв Bottom