Вибратор.
Сериозно. Интересна играчка ми е и сакам да ја имам. Плус оригинален подарок е. И ако доволно им го тупам на луѓе за тоа, некој може и ќе се смилува стварно да ми го купи.
Пиче убо некое, тасма долу, со скутник врзан околупојас, со цициња растресени наоколу, да ми мијат садој и да се радвит, а јас да дркам пулејќи ја как мешат со г`зето дур е над имата, па после да ми го потфатит ко шо само та знајт.
Пиче мое како ќе ми те ебам...
Теее баш не знам што сакам. Ич не ми текнува, а еве кај ми е роденденот уште 16 мислам дена. Не знам сега за сега од што не ми текнува некој новчаник со парички внатре ама или евра или фунти друго не прифаќам.
Се премислив бе, од 2006та досеа, две години и месец поминаја...
Сакам дрес од Челзи. Не морат да е оригинален, барем пристоен квалитет. Или маица од KISS, ама пошо веќе ги иам 6, односно сите шо сум имал прилика да ги набавам, гарант ќе ми погодет некоја дупла. :helou: Значи дрес од Челзи фајнл енср.
Исто, да се околу мене тие шо ги сакам и ме сакаат. Тољку.
Сакам да ми поклоните време да можам да тркнам до Охрид паа :cry:
и онака баш поклони сакам накит ама во готик стил или таква облека....цд-иња направени од тие шо ми поклонуваат,незнам ...од прилика тоа
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.