Како прво не знам колку години има дали 20 ,25,18 или 25-29 или 30+ може има 20 години и треба да порасне 5 години зошто смета дека толку време и треба да ги достигне тие работи што јас ги набројав. И не знам што има педофилски тука? Или за секој член од женски пол треба да сметам дека е малолетна(за да не ме искара Леандра)? Или можеби си начукала 40 години па те фаќа мајчински инстикт да ги заштитиш девојките од машкиот пол. Значи ако ми дојде некоја како Моника Белучи и има 35-40 години и и речам ќе ми треба уште 5 години да пораснам за да ги задоволам сите твои поставени критериуми , по твоја логика тоа треба да значи дека сум малолетник така? Поглупа логика здравјеЛаву што сакаат жените е темава.
А тоа е дете за тебе, немој педофилски склоности да покажуваш сите читаме.
Врска немаш од животArno, mad amene pojke merak mi praat norvezankite
A be, moze ne sirat nogi odma kako vsegjankine, ama ubaj se, licni.Како прво не знам колку години има дали 20 ,25,18 или 25-29 или 30+ може има 20 години и треба да порасне 5 години зошто смета дека толку време и треба да ги достигне тие работи што јас ги набројав. И не знам што има педофилски тука? Или за секој член од женски пол треба да сметам дека е малолетна(за да не ме искара Леандра)? Или можеби си начукала 40 години па те фаќа мајчински инстикт да ги заштитиш девојките од машкиот пол. Значи ако ми дојде некоја како Моника Белучи и има 35-40 години и и речам ќе ми треба уште 5 години да пораснам за да ги задоволам сите твои поставени критериуми , по твоја логика тоа треба да значи дека сум малолетник така? Поглупа логика здравје
--- надополнето: 16 декември 2012 во 23:14 ---
Врска немаш од живот
Ovoj muabet moze da go napravi samo studentka na ekonomski smer menagmentSpored mene:
- Fizicki - Bitno e da se sreduva, izbricen, namirisan, da ima vkus za oblekuvanje, da ima svoj sopstven stav i stil.
- Karakterno - Da ima sposobnost za vodac liderski sposobnosti: 1. Hrabrost i odlucnost, inicijativa; 2. Kreativnost, fantazija, improvizacija i snaodlivost; 3. Sposobnost za dobra komunikacija, fleksibilnost; 4. Sposobnost za organizacija; 5. Informiranost, sledenje na modata, trendot; 6. Natprevaruvacki duh; 7. Pocituvac i pocituvan covek;
Bi dodala samo: covek od doverba. Nekoj na koj ke mozes da se potpres i znaes deka nema da padnes, poso i on se potpira na tebe, a ti nikad ne bi se trgnala
Jas najrado bi so nekoj sto ima svoj biznis. Covek sto znae da vodi biznis, znae da vodi i semejstvo.
Ako ne najdam takov, znaete kako vikaat "Ili vodi, ili trgni se od patot"
Пример имаше една урбана поговорка која вика...Колку девојката има повеќе Скопско во неа, толку има поголеми шанси вечерта да има и нешто Тетовско во неа, барем на неколку минути.Скопско?
Прв пат слушам, али по лична линија има логикаПример имаше една урбана поговорка која вика...Колку девојката има повеќе Скопско во неа, толку има поголеми шанси вечерта да има и нешто Тетовско во неа, барем на неколку минути.
Не се мешам во вакви теми, ама сега ќе улетам, и тоа со доста бајат муабет, (офтопик) ама тек сега ти го загледав аватарот, многу е добар.Лион си има ставено слики од Швеѓанките, знае он шо сака
Како бе досега да не видиш дека имам толку убав аватар?Не се мешам во вакви теми, ама сега ќе улетам, и тоа со доста бајат муабет, (офтопик) ама тек сега ти го загледав аватарот, многу е добар.
За чиво дело се работи?
Ако е маж, добар фат има
Едноставна џенцка...раритет у денешно времеЈа барам 3 кила сладолед и 3 кригли од пол’ кило Скопско, зимно време, а летно уместо сладолед 3 кила праски или охридски цреши и пиво наравно!
Ефтино се проВаѓа кај мене.
Не јадам месо, вегетаријанка сум.Едноставна џенцка...раритет у денешно време
Туку , црешите велгоштански или со месо?