Секако само уште да не ти блокирана опцијата да ти пратам ПП топ ќе бешеHahahhahaahhaDDDDDD
Ke umram nekoj den na forumovDDD
Slobodno vo pp, slobodno hahahahahahahaha![]()
![Зелен :D :D](/styles/default/xenforo/smilies/biggrin.png)
![Насмевка :) :)](/styles/default/xenforo/smilies/smile.png)
Секако само уште да не ти блокирана опцијата да ти пратам ПП топ ќе бешеHahahhahaahhaDDDDDD
Ke umram nekoj den na forumovDDD
Slobodno vo pp, slobodno hahahahahahahaha![]()
Јас кажав што имав да кажам ако имаш нешто ти да ми кажеш можеш да ми пратиш ПП. поздрав
Признај ова го ископира од оглас за sales executive на Кирби машини.Spored mene:
- Fizicki - Bitno e da se sreduva, izbricen, namirisan, da ima vkus za oblekuvanje, da ima svoj sopstven stav i stil.
- Karakterno - Da ima sposobnost za vodac liderski sposobnosti: 1. Hrabrost i odlucnost, inicijativa; 2. Kreativnost, fantazija, improvizacija i snaodlivost; 3. Sposobnost za dobra komunikacija, fleksibilnost; 4. Sposobnost za organizacija; 5. Informiranost, sledenje na modata, trendot; 6. Natprevaruvacki duh; 7.
Се гледа дека девојчето препишува без разбирање, ама на Лион толку му треба. Уште да го прашаше каде се гледа за пет години и ќе се ќердосааПризнај ова го ископира од оглас за sales executive на Кирби машини.
![]()
Samo ako e VMRO MAKEDONIJA inaku kjerdos jok.Се гледа дека девојчето препишува без разбирање, ама на Лион толку му треба. Уште да го прашаше каде се гледа за пет години и ќе се ќердосаа![]()
Ако личи на Швеѓанка, Лион ќе и прогледа низ прстиSamo ako e VMRO MAKEDONIJA inaku kjerdos jok.
Ingrid from SwedenАко личи на Швеѓанка, Лион ќе и прогледа низ прсти![]()
Ова жена ти е?Ingrid from Sweden
Ne be. Mojata e crnka.Ова жена ти е?
Лавот е добро информиран дека најјаките лавици најмногу се впуштаат во ширењето на генската разноликост и бидејќи Швеѓанките се познати како ширач(к)и на погледите (и долните екстремитети) на Арапи, а тие се врвот на финансиската елита, тој како експерт економски со еден удар тепа две муви - ем искусна за расплод женка, ем таква што била во допир со некој кој е во допир со богатството и најбараниот ресурс на планетата моменталноЛион си има ставено слики од Швеѓанките, знае он шо сака![]()